Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar a fost pus să aleagă 5 jucători mai tehnici decât el. "Cu toată modestia din lume!" Ce a spus starul lui PSG

Neymar a fost pus să aleagă 5 jucători mai tehnici decât el. "Cu toată modestia din lume!" Ce a spus starul lui PSG
Comentarii

Chiar dacă nu a câştigat niciodată în carieră Balonul de Aur, Neymar rămâne unul dintre cei mai spectaculoşi jucători din istorie.

Neymar a oferit un interviu pentru sponsorul său şi a fost rugat să numească 5 jucători mai tehnici decât el, dar întrebarea l-a pus în dificultate pe brazilian. Chiar şi aşa, primul pe listă este fostul său coleg de la Barcelona, Leo Messi, despre care a avut doar cuvinte de laudă. Pe lista lui Neymar s-a aflat Eden Hazard şi Kevin De Bruyne, colegul său de la PSG, Marco Verratti şi spaniolul Thiago Alcantara, de la Liverpool.

"Cu toată modestia din lume, mă consider unul dintre cei mai tehnici din fotbalul de astăzi!"

"Mai tehnici decât mine? Ei bine... mai buni decât mine. Nu ştiu dacă pot să răspund la întrebarea asta. Cu toată modestia din lume, mă consider unul dintre cei mai tehnici din fotbalul de astăzi.

Dar aş spune Messi. Un jucător cu care mi-ar plăcea să joc şi acum. Clar, Messi este numărul 1, cel mai bun. Orice club şi orice jucător şi l-ar dori. Aş spune Messi, Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Marco Verratti. Lipseşte unul? Mai tehnic decât mine... aş spune Thiago Alcantara", a declarat Neymar, potrivit Oh My Goal.

Neymar se află la Copa America, unde va juca în semifinale contra selecţionatei din Peru, pe 5 iulie, la Rio de Janeiro. Brazilia şi Peru s-au întâlnit şi în faza grupelor, când gazda competiţiei s-a impus cu 4-0.

Afla mai multe despre: neymar-brazilia-psg-messi 

viewscnt
Articole similare