Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar a fugit din Franţa de teama coronavirusului. Autorităţile din Hexagon le ceruseră cetăţenilor să nu iasă din case. Cum a procedat starul lui PSG

Neymar a fugit din Franţa de teama coronavirusului. Autorităţile din Hexagon le ceruseră cetăţenilor să nu iasă din case. Cum a procedat starul lui PSG
Comentarii

Neymar şi Thiago Silva au plecat în Brazilia, în ciuda recomandărilor făcute de autorităţi.

Franţa este unul dintre cele mai afectate state de coronvirus, e pe locul patru în topul celor mai multe cazuri depistate, iar măsurile autorităţilor sunt tot mai severe. 

De teama că s-ar putea infecta, dar şi din cauza măsurilor dure luate, Neymar a decis să plece de urgenţă din ţară, la bordul unui avion privat. Starul francez a preferat să plece de la Paris şi să se alăture familiei sale, deşi vine dint-o ţară în care riscul de infectare este mult mai mare decât în Brazilia.

Neymar nu e singurul care a plecat în Brazilia, în ţara natală. La fel a procedat şi Thiago Silva, informează cotidianul Le Parisien. 

Alţi străini din lotul lui PSG au ales să rămână la Paris, Veratti, Ander Herrera, Sarabia, însă întreg lotul, indiferent unde s-ar afla, are de urmat un program de pregătire stabilit de club. Pentru moment antrenamentele campioanei Franţei sunt suspendate. 

Măsuri luate în Hexagon. Numărul cazurilor de coronavirus se apropie de 8000

Seful statului le-a cerut cetăţenilor francezi să stea acasă şi să nu iasă decât dacă n-au încotro. De marţi la prânz, orice deplasare neesenţială a fost limitată în Franţa, pentru 15 zile.

Se permit deplasări pentru cumpărături, pentru a merge la serviciu şi pentru a merge la medic, atunci când situaţia o impune.

Afla mai multe despre: coronavvirusneymar 

viewscnt
Articole similare