Experiențe împreună.
You are here:

Neymar a semnat un contract istoric! Recordul stabilit după ce brazilianul a bătut palma. Câţi bani va încasa

Neymar a semnat un contract istoric! Recordul stabilit după ce brazilianul a bătut palma. Câţi bani va încasa

Ligue 1

Comentarii

Valoarea contractului încheiat de atacantul brazilian Neymar cu producătorul german de echipament sportiv Puma ar fi de 25 de milioane de euro pe an, potrivit revistei Forbes, citată de presa internaţională.

Acesta ar fi cel mai lucrativ contract individual încheiat vreodată de un fotbalist. Jucătorul echipei PSG, în vârstă de 28 de ani, îi întrece pe argentinianul Messi, care câştigă 20 milioane de euro pe an din înţelegerea cu Adidas şi pe portughezul Cristiano Ronaldo, care primeşte 16 milioane de euro pe an de la Nike.

Nu se cunoaşte durata contractului dintre Neymar şi Puma.

Neymar a anunţat, la 12 septembrie, pe Twitter, că a semnat cu producătorul german de echipament sportiv Puma, la două săptămâni după ce a încheiat colaborarea cu Nike.

"Am crescut urmărind imagini cu mari legende ale fotbalalului ca Pele, Cruyff, Eusebio şi Maradona, care au jucat fiecare în Puma. Din acest motiv, de azi încolo, am onoarea să mă alătur brandului care a ajutat cele mai mari legende ale fotbalului să devină ceea ce sunt", a declarat el.

Puma are în portofoliul său selecţionata Italiei, echipele Manchester City şi AC Milan, precum şi pe fotbalistul francez al FC Barcelona Antoine Griezmann.

Neymar a rupt colaborarea cu Nike, după 15 ani.

Potrivit presei braziliene, Neymar şi Nike nu s-au înţeles asupra sumei noului contract, care trebuia să intre în vigoare după 2022. În înţelegerea, valabilă pe 11 ani, care urma să expire în 2022, Neymar primea în total 105 milioane de dolari.

 

viewscnt
Articole similare
Filmul jafului trait pe viu de Luca Toni. Fostul mare fotbalist si-a gasit sotia legata. Ce s-a...