Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar are doar 29 de ani, dar se gândeşte la retragere! ”Cred că este ultimul meu Campionat Mondial! Nu ştiu dacă mai am putere mentală să fac faţă fotbalului!”

Neymar are doar 29 de ani, dar se gândeşte la retragere! ”Cred că este ultimul meu Campionat Mondial! Nu ştiu dacă mai am putere mentală să fac faţă fotbalului!”
Comentarii

Starul brazilian Neymar are doar 29 de ani, dar a vorbit despre retragerea sa din fotbal.

Fotbalistul a declarat într-un interviu despre posibila lui retragere de la naţionala Braziliei. Jucătorul a vorbit despre Campionatul Mondial din 2022 şi a recunoscut că acesta ar putea să fie ultimul lui turneu final de Cupă Mondială. El a dezvăluit că nu ştie dacă mai are puterea mentală necesară să facă faţă fotbalului. 

”Cred că este ultimul meu Campionat Mondial!”

”Cred că este ultimul meu Campionat Mondial. Îl văd ca pe ultimul deoarece nu ştiu dacă mai am putere mentală să fac faţă fotbalului. Voi face totul să iasă bine, voi face totul să câştig cu ţara mea şi să realizez visul pe care îl aveam de când eram mic. Sper să pot face asta”, a declarat Neymar, pentru DAZN.

La următorul Campionat Mondial, Neymar va avea 34 de ani. 

Un fost jucător de la PSG îl distruge pe Neymar

Edouard Cisse, fost jucător la PSG, a dat de pământ cu brazilianul Neymar.

După ce PSG a pierdut, pe teren propriu, contra lui Rennes, scor 0-2, Cisse a aruncat săgeţi către Neymar. Mai mult decât atât, el susţine că transferul de la Barcelona la PSG i-a făcut rău brazilianului. 

”El este un fotbalist mare, nimeni nu poate să conteste asta, dar a devenit un puştan răsfăţat şi face pe şeful cu toţi cei din jurul său. La Barcelona exista o organizare. Neymar avea un stil mai curat de joc, deşi dribla mai mult.

Rolul lui era să spargă linia defensivă adversă, să facă diferenţa şi să paseze decisiv generalului Messi. A făcut-o atât de bine încât el devenise un „alter ego” al argentinianului. „La Paris, i-au oferit toate cheile lui şi l-au lăsat să facă tot ce a vrut el. Într-o clipă, a fost pierdut”, a declarat Edouard Cisse.

Edouard Cisse a evoluat în tricoul lui PSG în perioada 1997-2007. 

Afla mai multe despre: brazilia-neymar-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare