Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar continuă războiul cu FC Barcelona. Starul brazilian reclamă 6,5 milioane de euro de la fostul său club

Neymar continuă războiul cu FC Barcelona. Starul brazilian reclamă 6,5 milioane de euro de la fostul său club
Comentarii

Brazilianul Neymar reclamă în instanţă 6,5 milioane de euro de la fostul său club, FC Barcelona, relatează El Mundo, potrivit L’Equipe.

Această sumă este în plus faţă de cele peste 30 de milioane de euro pe care fotbalistul speră să le recupereze de la clubul spaniol şi ar avea legătură cu litigiul dintre FC Barcelona şi fiscul spaniol cu privire la aducerea brazilianului la gruparea catalană, în 2013.

Manevrele financiare făcute prin intermediul unor contracte de imagine fictive pentru facilitarea transferului jucătorului de la Santos au fost considerate plăţi mascate pentru jucător şi subiect al altor impozite decât cel anunţat iniţial. Fiscul i-a cerut lui Neymar să plătească, iar brazilianul este de părere că FC Barcelona trebuie să îi ramburseze banii.

Anterior, Neymar a solicitat în instanţă de la FC Barcelona, în Spania, salariul său pe iulie 2017, şi anume 3,2 milioane de euro, sumă care nu i-a fost vărsată după activarea clauzei de reziliere a contractulu cu catalaniii. Brazilianul a mai cerut de la gruparea catalană 28,6 milioane de euro, parte a unei prime de prelungire a contractului cu FC Barcelona.

În 2017, Neymar a cerut activarea clauzei de reziliere a contractului său cu FC Barcelona, de 222 de milioane de euro, pentru a pleca la Paris Saint-Germain.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare