Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, criticat după ce şi-a umilit un adversar în vârstă de 18 ani

Neymar, criticat după ce şi-a umilit un adversar în vârstă de 18 ani
Comentarii

PSG a debutat perfect în Liga Campionilor şi a învins marţi seara Celtic în deplasare, scor 5-0, după un meci în care Neymar a deschis scorul şi a pasat decisiv pentru Mbappe. Totuşi, evoluţia brazilianului a fost umbrită de conflictul cu un jucător al scoţienilor.

Neymar a refuzat, la finalul partidei, să dea mâna şi să facă schimb de tricouri cu adversarul direct din meciul cu Celtic, Anthony Ralston, după ce fundaşul a râs în faţa jucătorului brazilian. Ralston, în vârstă de 18 ani, a avut o seară grea în partida cu PSG, cu un adversar cumpărat pentru 222 de milioane de euro, pe care l-a faultat destul de dur în două rânduri fiind avertizat cu cartonaşul galben de centralul Daniele Orsato.

Răzbunarea lui Neymar a venit imediat la scorul de 3-0 pentru PSG, brazilianul arătându-i juniorului de 18 ani scorul pe degete. Iar momentele tensionate dintre cei doi au continuat până după meci, atunci când Ralston, cel care a vrut să facă pace cu brazilianul, a fost refuzat la schimbul de tricouri. În plus, Ralston a rămas cu mâna întinsă în momentul în care a dorit să-i strângă mâna lui Neymar.

Deciziile lui Neymar de după meci au stârnit câteva reacţii dure ale fanilor: “Banii nu pot cumpăra bunul simţ, iar Neymar a demonstrat asta când a refuzat să-i strângă mâna lui Ralston”.



„Cum să fii atât de nemanierat încât să nu-i strângi mâna unui puşti debutant, care a avut misiunea de a te marca timp de 90 de minute. Ce glumă!”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter.

Afla mai multe despre: celticpsgneymarliga campionilorchampions leaguescandalcritici 

viewscnt
Articole similare