Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, cu moralul la pământ, după noua lui accidentare. ”Tristeţea e mare, durerea imensă şi plânsul constant”

Neymar, cu moralul la pământ, după noua lui accidentare. ”Tristeţea e mare, durerea imensă şi plânsul constant”

PSG

Comentarii

Neymar a suferit o nouă accidentare la PSG. De când a venit la Paris, starul brazilian a ratat 63 de meciuri. Acesta ar urma să mai fie indisponibil încă o lună, de la actuala accidentare. Asta înseamnă că cel mai scump jucător din istorie a fost indisponibil pentru mai mult de un an din cei 3 şi jumătate petrecuţi acolo, până acum. La Barcelona, în 4 ani, Neymar a lipsit doar 29 de meciuri, adică 147 de zile.

Neymar a suferit o nouă accidentare. De la venirea în Ligue 1, brazilianul a devenit unul dintre cei mai susceptibili la accidentare jucători de pe glob. Nivelul scăzut al adversarilor, în comparaţie cu La Liga, înseamnă că mulţi dintre jucătorii adverşi îl pot opri pe Neymar doar prin fault.

Într-o postare pe contul său de Instagram, brazilianul a adresat partea publicului care se referea la acesta ca fiind plângăcios.

”Tristeţea este mare, durerea este imensă şi plânsul este constant. Încă o dată mă voi opri o vreme din a face ceea ce îmi place cel mai mult în viaţă, să joc fotbal. Uneori mă simt inconfortabil din cauza stilului meu de joc, pentru că driblez şi ajung să fiu faultat constant, nu ştiu dacă eu sunt problema sau ce fac pe teren ... chiar mă întristează. Mă întristează prea mult să trebuiască să aud de la un jucător, antrenor, comentator că el trebuie într-adevăr să fie bruscat. Sincer mă ​​întristează şi nu ştiu cât timp pot să mai îndur, vreau doar să fiu fericit jucând fotbal. DOAR ASTA” , a postat Neymar.

În urma acestei accidentări, Neymar va rata cel puţin turul din optimile Ligii Campionilor, împotriva fostei echipe, Barcelona.

 

Afla mai multe despre: neymarpsg 

viewscnt
Articole similare