Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, dat de gol de Cristiano Ronaldo: "M-am întâlnit cu el recent". Unde va juca brazilianul în sezonul următor

Neymar, dat de gol de Cristiano Ronaldo: "M-am întâlnit cu el recent". Unde va juca brazilianul în sezonul următor

PSG

Comentarii

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, crede că Neymar va rămâne la Paris Saint-Germain, deşi presa internaţională a anunţat că brazilianul îşi doreşte cu orice preţ să plece de la campioana Franţei.

"Este un jucător fantastic şi mă înţeleg foarte bine cu el. Am filmat recent împreună (n.r. - pentru o reclamă). 

Se vorbeşte mult despre Real, Barca, Juve. Acesta este treaba presei, trebuie să vindeţi, dar cred că va rămâne la Paris. Dacă pleacă, trebuie să găsească un loc în care să fie fericit şi în care să poată juca", a declarat Cristiano Ronaldo, pentru Marca.

Neymar, de la Barcelona la PSG, cel mai scump transfer din istorie

Neymar a fost transferat de PSG în vara anului 2017, atunci când parizienii i-au achitat clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro. Acea mutare a reprezentat un adevărat şoc pe piaţa transferurilor, în ideea în care cel mai scump transfer realizat până atunci era cel al lui Paul Pogba, de la Juventus Torino la Manchester United, pentru 105 milioane de euro.

În cei doi ani petrecuţi la Paris Saint-Germain, Neymar a adunat 58 de meciuri, 51 de goluri şi 29 de assist-uri, însă nu s-a ridicat întotdeauna la nivelul aşteptărilor. Brazilianul a avut parte de două accidentări serioase şi nu a putut să îşi ajute echipa în meciurile decisive din Liga Campionilor nici în primul său sezon, nici în ediţia recent încheiată.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare