Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, Di Maria şi încă un star de la PSG, testaţi pozitiv cu COVID-19! Unde ar fi contactat virusul

Neymar, Di Maria şi încă un star de la PSG, testaţi pozitiv cu COVID-19! Unde ar fi contactat virusul

PSG

Comentarii

Neymar (28 de ani), Angel Di Maria (32 de ani) şi Leandro Paredes (26 de ani), fotbalişti de la PSG, au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, anunţă mai multe publicaţii şi jurnalişti din străinătate. Cei trei au jucat finala Ligii Campionilor în sezonul recent încheiat, pierdută în faţa nemţilor de la Bayern Munchen, 0-1, la Lisabona.

Toţi trei au contactat COVID-19 în vacanţă la Ibiza, confom express.co.uk, care citează L'Equipe. Acum, cei trei vor trebui să stea în carantină şapte zile, ceea ce înseamnă că vor avea puţin timp de pregătire pentru primul meci din noul sezon de Ligue 1, pe care PSG îl joacă împotriva lui Lens, pe 10 septembrie.

PSG a anunţat că trei jucători din lotul echipei mari au COVID-19, într-un comunicat oficial, dar fără să pomenească nimic despre numele lor. Conform L'Equipe, este vorba despre Neymar, Angel Di Maria şi Leandro Paredes.

PSG, învinsă în finala Ligii Campionilor de Bayern!

Francezii de la PSG au avut un sezon foarte bun, atât pe plan european, cât şi intern. Dacă în Franţa s-au obişnuit să câştige titlu după titlu, PSG a reuşit să ajungă în finala Ligii Campionilor din sezonul recent încheiat, prima finală din istoria clubul din Paris. Din nefericire, Neymar, Mbappe & Co. au fost învinşi de Bayern Munchen, 0-1 la Lisabona, după ce Kingsley Coman, fotbalist crescut în academia de pe Parc des Princes, a marcat singurul gol al partidei.

Afla mai multe despre: psgneymarparedesdi mariacovid-19 

viewscnt
Articole similare