Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar e dat dispărut de PSG, nu mai răspunde la telefon. Conducerea francezilor aşteaptă un răspuns urgent din partea atacantului

Neymar e dat dispărut de PSG, nu mai răspunde la telefon. Conducerea francezilor aşteaptă un răspuns urgent din partea atacantului
Comentarii

Neymar a fugit în Brazilia cu un avion privat, de teama coronvirusului. Conducerea lui PSG ar fi încercat să ia legătura cu el, dar brazilianul nu le răspunde oficialilor.

Neymar se află în izolare în Brazilia, după ce marţi a plecat de la Paris, în ciuda recomandărilor făcute de autorităţi de a nu se părăsi localităţile. Nu se ştie însă exact ce se întâmplă cu brazilianul în aceste momente, pentru că Neymar nu mai răspunde la apelurile conducătorilor de la PSG, după cum anunţă calciomercato.com. 

Oficialii clubului parizian aşteaptă un răspuns din partea lui Neymar în privinţa ofertei de înnoire a contractului, scandent în iunie 2022.

În situaţia în care ar decide să nu mai rămână pe Parc des Princes, atacantul nu ar duce lipsă de oferte. 

Barcelona, gata de o tranzacţie-monstru pentru readucerea brazilianului pe Camp Nou

Leo Messi vrea să joace din nou lângă Neymar, iar şefii Barcelonei fac tot posibilul pentru a-i îndeplini dorinţa starului argentinian. În birourile de pe Camp Nou s-a pus la punct un plan prin care să se realizeze mutarea care a picat în ultima clipă în vara trecută. Catalanii pregătesc o ofertă de bani plus doi jucători, scrie Mundo Deportivo, care a aflat ce mutări intenţionează să facă Barcleona.

Ca să nu plătească sumă exorbitantă de bani pentru Neymar, Barcelona ar fi gata să-i includă în tranzacţie pe Coutinho şi Ousmane Dembele, doi fotbalişti cu puţine reuşite pe Camp Nou din momentul transferului lor. Pe lângă cei doi fotbalişti, Barca ar urma să plătească şi o sumă de bani, considerabil mai mică decât cea cerută de parizieni, scrie sursa citată. PSG solicită acum 150 de milioane de euro pentru Neymar.

Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG în vara lui 2017, într-o tranzacţie care l-a transformat pe brazilian în cel mai scump fotbalist din istorie. Parizienii au plătit 222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de rezilere a contractului dintre Neymar şi FC Barcelona.

Afla mai multe despre: neymarcoronavirus 

viewscnt
Articole similare