Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, Hazard şi Coutinho, în picaj. Cotele celor trei fotbalişti s-au prăbuşit în acest sezon. Cine a avut cea mai spectaculoasă creştere

Neymar, Hazard şi Coutinho, în picaj. Cotele celor trei fotbalişti s-au prăbuşit în acest sezon. Cine a avut cea mai spectaculoasă creştere
Comentarii

Sezonul 2019/2020 nu a fost cel mai reuşit pentru cinci dintre cei mai talentaţi fotbalişti din lume, iar acest lucru se poate observa şi în cotele lor de piaţă.

Eden Hazard este fotbalistul a cărui cotă a coborât cel mai mult în această stagiune. În momentul transferului de la Chelsea la Real Madrid, belgianul valora 150 de milioane de euro. Prestaţiile sale nu au fost cele mai bune, marcând un singur gol şi a suferit şi din cauza accidentărilor, lipsind în total în 34 de partide. Acum, Hazard valorează doar 100 de milioane de euro.

Următorul fotbalist din top vine de la rivala madrilenilor, Barcelona. Cota lui Ousmane Dembele a scăzut cu 30 de milioane de euro în ultimele opt luni. Francezul cotat în prezent la 70 de milioane de euro nu a prins decât nouă partide în acest sezon, din cauza accidentărilor.

Podiumul este completat de Neymar, care este cotat la 160 de milioane de euro, faţă de 180, în luna iulie a anului trecut. Pe poziţiile 4 şi 5 se clasează Philippe Coutinho şi Vinicius Junior. Şi cota lor de piaţă a scăzut cu 20 de milioane de euro.

Cea mai spectaculoasă creştere a avut-o Erling Haaland. În iulie 2019 era o tânără speranţă cotată la 5 milioane de euro, iar acum valorează 80 de milioane. Erling Haaland a fost cumpărat de Borussia Dortmund de la Salzburg în această iarnă, pentru doar 20 de milioane de euro. Norvegianul a înscris 12 goluri în 11 meciuri disputate în tricoul Borussiei.

Afla mai multe despre: neymarcoutinhohaalandhazard 

viewscnt
Articole similare