Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, mai motivat ca niciodată înainte de marele meci cu Real Madrid din Champions League! ”Voi da totul mâine. Sunt 100%!”

Neymar, mai motivat ca niciodată înainte de marele meci cu Real Madrid din Champions League! ”Voi da totul mâine. Sunt 100%!”

PSG

Comentarii

Meciul retur dintre Real Madrid şi PSG va fi capul de afiş al rundei. Partida este programată, miercuri, de la 22:00, iar înfruntarea va putea fi urmărită, în format video-text, pe telekomsport.ro.

În tur, francezii au reuşit să se impună cu 1-0, graţie unul gol incredibil marcat de Mbappe. Chiar dacă luni a suferit o accidentare, starul de la Paris se află în lot şi este apt pentru joc. 

În retur, PSG se va putea baza pe tripleta Messi, Mbappe, Neymar din primul minut. Brazilianul a anunţat că este refăcut complet şi că va da totul pentru a-şi ajuta echipa. Chiar dacă PSG pleacă cu avantaj de un gol la fluierul de start, Neymar consideră că şansele de calificare sunt egale. 

”Voi da totul mâine. Sunt 100%!”

”E un meci pe care fotbaliştii îl aşteaptă şi care trebuie savurat în fiecare minut. Sunt minute care nu se vor mai repeta. Sunt concentrat, încrezător şi gata să-mi ajut echipa. Voi da totul mâine. Sunt 100%. A durat mai mult decât credeam, a fost o accidentare gravă, dar sunt 100% pregătit mental şi fizic pentru a ajuta echipa să facă un meci bun. Toţi trebuie să fim pregătiţi pentru acest joc.

Vom avea o echipă foarte puternică în faţa noastră, cu jucători de calitate. Un meci între PSG şi Real va fi mereu cu şanse 50-50. Nu există o favorită, dar avem un avantaj pentru că am câştigat cu 1-0 în tur. Trebuie să ne gândim la victorie şi să jucăm chiar mai bine decât la Paris. Sunt sigur că şi colegii mei au o mare ambiţie pentru meciul de miercuri„, a declarat Neymar, conform RMC Sport.

În tur, Neymar a fost introdus pe finalul meciului şi a pasat decisiv la golul lui Mbappe. În acest sezon, starul brazilian a jucat 18 goluri pentru PSG şi a marcat 4 goluri. 

Afla mai multe despre: psg-neymar-real madrid 

viewscnt
Articole similare