Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar nu mai este cel mai scump jucător al planetei! Brazilianul a fost detronat de un alt brazilian. Cum a fost posibil

Neymar nu mai este cel mai scump jucător al planetei! Brazilianul a fost detronat de un alt brazilian. Cum a fost posibil galerie foto
Comentarii

Un studiu comparativ al preţurilor de transfer relevă faptul că brazilianul Ronaldo ar fi cel costisitor fotbalist cumpărat vreodată dacă facem o transformare a banilor plătiţi pe el în zilele noastre.

Astfel suma achitată pentru sud-american la momentul transferului său la Inter ar fi echivalentă astăzi cu 436 de milioane de euro, aproape dublul sumei plătite pentru Neymar în urmă cu doi ani. De altfel, brazilianul lui PSG ar fi abia al optulea în acest top al transferurilor dacă s-ar aplica acelaşi calcul şi în cazul altor mutări celebre.

Astfel, Maradona este pe locul secund în această ierarhie cu trecerea sa la Napoli echivalentă în 2019 cu 345 de milioane de euro. Încheie podiumul la egalitate, Vieri şi Platini, ale căror transferuri ar valora în ziua de azi 337 de milioane de euro. Iată primii opt clasaţi în această ierarhie publicată de presa britanică. 

 

 

Afla mai multe despre: ronaldotransferurineymarmaradona,  

viewscnt
Articole similare