Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar s-a hotărât unde îşi va continua cariera: ”Este foarte decis!” Unul dintre prietenii săi a vorbit deschis despre situaţia brazilianului

Neymar s-a hotărât unde îşi va continua cariera: ”Este foarte decis!” Unul dintre prietenii săi a vorbit deschis despre situaţia brazilianului

PSG

Comentarii

Bruno Mossa Rezende, campion olimpic la volei şi unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Neymar, a dezvăluit planurile pe care le are starul brazilian. Supranumit Bruninho, Bruno Rezende spune că a avut o discuţie în acest sens cu Neymar.

Neymar este curtat intes de Real Madrid, mai ales după ce Cristiano Ronaldo a fost vândut la Juventus. Florentino Perez consideră că este printre puţinii jucători care-l pot înlocui cu succes pe Ronaldo, atât ca performanţe, cât şi ca imagine. Dar Neymar are alte planuri şi au fost dezvăluite de unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi:

”Neymar rămâne la PSG, este foarte decis”, a declarat Bruninho într-un interviu pentru radio CBN.

Voleibalistul a declarat că Neymar se reface acum fizic şi mental după dezamăgirea pe care a trăti-o pe Cupa Mondială. Bruninho spune că starul lui PSG a fost foarte afectat de felul în care a fost criticat şi suferă inclusiv din cauza glumelor care se fac pe seama simulărilor de la Cupa Mondială:



”Neymar se reface, este calm, e normal, a avut o mare greutate pe umeri. Ştim că în mare parte a fost responsabil pentru speranţele echipei naţionale. Este clar că el a dus în spate cea mai mare responsabilitate, cu toate că oamenii exagerează, se fac glume pe seama lui... dar va reveni, cu siguranţă”, a mai spus prietenul lui Neymar.

Afla mai multe despre: neymarreal madridpsgbruninho 

viewscnt
Articole similare