Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar şi Hazard nu sunt singurele ţinte! Real Madrid vrea cu orice preţ încă doi fotbalişti. Zidane a cerut, Florentino Perez a acceptat

Neymar şi Hazard nu sunt singurele ţinte! Real Madrid vrea cu orice preţ încă doi fotbalişti. Zidane a cerut, Florentino Perez a acceptat

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid urmează să joace finala Ligii Campionilor cu Liverpool, pe 26 mai, dar Zidane şi Perez deja au început să-şi facă planurile pentru sezonul următor. Tehnicianul ar urma să rămână pe Bernabeu indiferent de rezultatul confruntării de la Kiev.

Este cunoscut deja interesul pentru Neymar şi Hazard, dar belgianul are însă cele mai mari şanse să semneze cu Real Madrid, ţinând cont de preţul mult mai accesibil. 100 de milioane de euro urmează să plătească trupa blanco pentru transferul lui Hazard, iar mutarea va fi anunţată chiar înainte de Campionatul Mondial.

Nu va fi singura mutare pentru Real Madrid. Ziarele din Spania anunţă că Zidane i-a cerut lui Florentino Perez doi fotbalişti. Este vorba despre Alisson, portarul lui AS Roma, şi de Mohammed Salah, fotbalist care a explodat la Liverpool în acest sezon.

Real urmează să-şi betoneze şi postul de fundaş dreapta, acolo unde Odriozola este principala ţintă. 

Afla mai multe despre: real madridzidaneneymarhazardspaniaperez 

viewscnt
Articole similare