Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Becali nu se aştepta la aşa ceva. FCSB, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Un club uriaş din Europa pregăteşte oferta pentru Gigi

Nici Becali nu se aştepta la aşa ceva. FCSB, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Un club uriaş din Europa pregăteşte oferta pentru Gigi

FCSB

Comentarii

Evoluţiile naţionalei României de la Campionatul European de tineret n-au trecut neobservate. Multe cluburi importante au început să se intereseze de serviciile tricolorilor, iar printre jucătorii care ar putea reprezenta subiectul unui transfer în această vară se numără şi Dragoş Nedelcu, de la FCSB.

România a fost surpriza plăcută a Campionatului European de tineret, iar evoluţiile jucătorilor lui Mirel Rădoi le-au atras atenţia multor scouteri de la cluburi importante din Europa. Aşa s-a întâmplat şi cu Alexandru Cicâldău, Dragoş Nedelcu şi Cristi Manea.

Cei trei au intrat în vizorul celor de la Napoli, iar acum oficialii clubului vor lua o decizie în privinţa eventualelor transferuri. Dacă Manea şi Cicâldău au fost titulari incontestabili la Euro 2019, interesul italienilor pentru Nedelcu este cu totul surprinzător. Mijlocaşul celor de la FCSB a prins doar 93 de minute în două meciuri la turneul final din Italia şi San Marino.

Becali, lovitură după lovitură la FCSB

Presa din Italia scrie că şeful scouterilor lui Napoli, Maurizio Micheli, i-a trecut pe Cicâldău, Manea şi Nedelcu în agenda sa de jucători care ar putea fi transferaţi de echipa lui Carlo Ancelotti. În plus, pe lângă Nedelcu, FCSB l-ar putea pierde şi pe Florinel Coman. 

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Nedelcu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Fiorentina s-a interesat de mijlocaşul ofensiv al roş-albaştrilor şi a făcut o ofertă de 3,5 milioane de euro, dar, momentan, Gigi Becali are alte aşteptări şi le-a transmis oficialilor grupării viola că suma de transfer este mult prea mică şi că aşteaptă acum o ofertă mult mai mare pentru a se despărţi de Florinel Coman.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare