Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Cavani, nici Piatek! El este atacantul ales de Mourinho. Tottenham trebuie să plătească 70 de milioane de euro

Nici Cavani, nici Piatek! El este atacantul ales de Mourinho. Tottenham trebuie să plătească 70 de milioane de euro

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho este în căutarea unui atacant după accidentarea gravă suferită de Harry Kane, pentru care s-a încheiat sezonul. Multe nume au fost vehiculate, însă presa din Spania a aflat cine este alesul lui "The Special One". Spoiler: Nu este nici Cavani, nici Piatek.

Willian Jose (28 de ani), de la Real Sociedad, este atacantul ales de Jose Mourinho pentru a îl înlocui pe Harry Kane, anunţă cotidianul spaniol AS. Potrivit sursei menţionate, Spurs este foarte aproape de a realiza transferul vârfului de atac. 

Fotbalistul brazilian ar urma să ajungă la Londra joi dimineaţă pentru a face vizita medicală cu Tottenham. Când şi-a prelungit contractul cu Sociedad, în 2018, lui Willian Jose i-a fost stabilită o clauză de reziliere în valoare de 70 de milioane de euro, însă cei de la AS notează că Spurs va plăti o sumă de transfer mai mică. 

Cine este Willian Jose, atacantul dorit de Mourinho la Tottenham? 

Atacantul şi-a început cariera în ţara natală, unde a bifat echipe importante precum Gremio sau Sao Paolo, însă a jucat o perioadă şi în Uruguay. Şi-a încercat pentru prima dată norocul în Spania în 2014, atunci când a fost împrumutat timp de şase luni la Real Madrid Castilla, însă nu a fost păstrat la "galactici", dar a fost de ajuns ca echipele din Spania să pună ochii pe el. 

Au urmat două împrumuturi la Zaragoza şi Las Palmas, iar în 2016 a fost cumpărat definitiv de Real Sociedad pentru doar şase milioane de euro. Între timp, fotbalistul a ajuns să fie cotat la 30 de milioane de euro

  • 53 de goluri în 130 de meciuri are atacantul născut în Porto Calvo pentru Real Sociedad 
  • Fotbalistul are şi cetăţenia spaniolă, dar în 2018 a fost convocat în premieră la naţionala Braziliei, însă nu a debutat în tricoul "Selecao"

Afla mai multe despre: willian josetransfer tottenhamharry kanejose mourinho 

viewscnt
Articole similare