Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Deian Sorescu, nici Steliano Filip. Alţi doi jucători sunt văzuţi lideri la Dinamo

Nici Deian Sorescu, nici Steliano Filip. Alţi doi jucători sunt văzuţi lideri la Dinamo

Superliga

Comentarii

Dinamo şi-a schimbat antrenorul înainte de debutul în play-out.

„Câinii” vor fi ghidaţi de Dusan Uhrin la următoarele partide şi se vor lupta pentru a salva echipa de la retrogradarea în eşalonul secund.

Ionuţ Badea, fostul antrenor a lui FC Argeş, a mărturisit că Dinamo s-ar putea baza pe jucătorii Paul Anton şi Vlad Achim. Cei doi jucători sunt văzuţi drept lideri în „Ştefan cel Mare”.

„Un lider ar putea fi Paul Anton, altul ar putea fi Vlad Achim. Steliano Filip e mai mult un jucător creativ, nu a avut situaţia de a conduce. E talentat, dar asta e altceva. Liderii, până la urmă, unii se pot naşte aşa şi sunt recunoscuţi ca atare, alţii se pot dobândi pe parcurs.

Datorită unor evenimente care se întâmplă, îşi pot da seama că pot face mai mult decât au făcut până în acel moment. Anton şi Achim ar putea fi liderii echipei, dar la Dinamo e foarte greu, pentru că nu era o bază clară, un fundament",
a declarat Ionuţ Badea, pentru Look Sport.

Conform surselor Telekom Sport, noul staff tehnic de la Dinamo va fi format din Duşan Uhrin Jr, Iulian Mihăescu şi Dragoş Picu. Cehul de 53 de ani a mai condus formaţia din Ştefan cel Mare între 2019 şi 2020 şi revine astfel la gruparea ”alb-roşie”.
 

Afla mai multe despre: dinamopaul antonvlad achimgigi multescu 

viewscnt
Articole similare