Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nici ei, nici eu nu mai dorim să continuăm!" EXCLUSIV | Încă un român pleacă de la Sparta Praga şi ar putea reveni în Liga 1: "Nu exclud nicio variantă"

"Nici ei, nici eu nu mai dorim să continuăm!" EXCLUSIV | Încă un român pleacă de la Sparta Praga şi ar putea reveni în Liga 1: "Nu exclud nicio variantă"

Stranieri

Comentarii

Bogdan Vătăjelu a evoluat în ultimele şase luni la FK Jablonec, sub forma de împrumut de la Sparta Praga.

Echipa care tocmai a terminat pe locul trei în campionatul Cehiei nu l-au considerat un om de baza şi vor sa renunţe la fotbalistul român.

"Am terminat împrumutul la Janlonec şi mai am un an contract cu Sparta, însă nu cred că voi rămâne acolo, nici eu şi nici ei nu ne dorim să continuăm, aşa că aştept o soluţie", a declarat Bogdan Vătăjelu pentru www.telekomsport.ro.

Bogdan Vătăjelu nu va mai juca la Sparta Parga, iar fostul jucător al celor de la U Craiova, nu exclude o revenire în Liga 1: "Nu exclud nici o revenire în campionatul românesc, depinde ce oferte vor fi şi mă voi gândi la orice e bine pentru cariera mea".



Fundaşul de 26 ani a jucat în 14 de meciuri pentru echipa cehă, în campionat, în care a marcat două goluri. Vătăjelu vorbit a vorbit şi despre şansele de calificare ale  României la Euro şi este încrezător în elevii lui Cosmin Contra.

"Cred că avem şanse de calificare la Campionatul European, deşi avem 3 meciuri foarte grele însă eu cred că ne vom califica", a spus Bogdan Vătăjelu pentru Telekom Sport.

Bogdan Vătăjelu a fost transferat de Sparta Praga în 2017, iar Craiova a încasat 1,3 milioane de euro. Cota actuala a fundaşului născut în Râmnicul Vâlcea este de 900 de mii de euro.

                                                             articol scris de Sebastian Vasile

Afla mai multe despre: vatajelutelekom sport 

viewscnt
Articole similare