Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici FCSB, nici Craiova! Ofertă de ultimă oră primită de Dorin Rotariu. Ce club din Europa vrea să-l transfere

Nici FCSB, nici Craiova! Ofertă de ultimă oră primită de Dorin Rotariu. Ce club din Europa vrea să-l transfere

Stranieri

Comentarii

Dorin Rotariu are pe masă o nouă ofertă, de la Jagiellonia, locul 4 în Polonia. Mijlocaşul de 23 de ani este sub contract cu Club Brugge, însă este împrumutat la AZ Alkmaar, unde a jucat foarte puţin. Rotariu a mai fost căutat în această iarnă de FCSB, Craiova şi CFR Cluj.

Rotariu caută pentru a doua parte a sezonului o echipă care să-i ofere mai multe şanse să joace. În prezent, este împrumutat la AZ Alkmaar, însă a prins doar 144 de minute în acest sezon. Soluţii a primit din România, de la FCSB, Craiova şi CFR Cluj, însă Rotariu nu este, momentan, interesat să revină în fotbalul românesc.

Internaţionalul român ar putea continua să joace în străinătate, în campionatul Poloniei. Piotr Wolosik, jurnalist polonez, susţine că Jagiellonia vrea să-l transfere în această iarnă. Perioada de transferuri în campionatul Poloniei ţine până la finalul lunii februarie, astfel că nu vor fi probleme din acest punct de vedere.

Jagiellonia Bialystok este pe locul 4 în Polonia, la 6 puncte în spatele liderului Legia Varşovia. La Jagiellonia joacă şi Guilherme, fost fundaş stânga la FCSB.

Afla mai multe despre: dorin rotariuclub bruggefcsb 

viewscnt
Articole similare