Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici FCSB, nici Dinamo, dar tot în Liga 1! EXCLUSIV | Decizia luată de Florentin Matei după ultimele evenimente

Nici FCSB, nici Dinamo, dar tot în Liga 1! EXCLUSIV | Decizia luată de Florentin Matei după ultimele evenimente

Superliga

Comentarii

Florentin Matei e liber de contract după despărţirea de FCSB, însă mijlocaşul de 26 de ani nu va rămâne prea mult timp în această situaţie.

Dorit insistent de Mircea Rednic la Dinamo, mijlocaşul părea la un moment dat ca şi trecut în curtea rivalei roş-albaştrilor, însă ultimele evenimente din Ştefan cel Mare i-au dat total planurile peste cap. Plecarea lui Rednic şi situaţia tensionată din curtea clubului roş-alb îl fac pe Matei să-şi reconsidere opţiunile.

Vrea să rămână în Liga 1
Sursele Telekom Sport susţin că mijlocaşul are deja pe masă mai multe oferte tentante, două din Liga 1, dar şi de la cluburi din străinătate. Jucătorul de 26 de ani e însă decis să continue în România şi să demonstreze că FCSB a comis o greşeală îndepărtându-l atât de uşor.

Opţiunile lui Florentin Matei: Clubul care l-a "relansat" în Liga 1 Vs antrenorul cu care a avut cele mai bune cifre
Iar variantele lui Matei din Liga 1 sunt în acest moment clare: e dorit de Astra, club unde a evoluat în finalul sezonului 2017-2018, cu prestaţii care l-au readus în atenţia FCSB, dar şi de Gaz Metan, formaţie antrenată în acest moment chiar de Edi Iordănescu, tehnicianul care l-a pus excelent în valoare în perioada Astra.

Edi Iordănescu îl cunoaşte foarte bine pe Florentin Matei şi cifrele avute de mijlocaş în perioada Astra reprezintă un argument puternic ca acesta să aleagă Gaz Metan.

Cum până la startul noului sezon din Liga 1 a mai rămas mai puţin de o lună, Florentin Matei doreşte să-şi rezolve situaţia cât mai rapid, astfel încăt să facă pregătirea de vară alături de noua echipă, iar startul campionatului să-l găsească la 100% din potenţial.

Afla mai multe despre: dinamofcsbflorentin matei 

viewscnt
Articole similare