Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici fotbaliştilor de la CFR Cluj nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat în meciul cu FCSB. Schimbări în Gruia: "Vor veni noul antrenor, noul preşedinte"

Nici fotbaliştilor de la CFR Cluj nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat în meciul cu FCSB. Schimbări în Gruia: "Vor veni noul antrenor, noul preşedinte"

CFR Cluj

Comentarii

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat că nu se aştepta la o victorie la diferenţă atât de mare la meciul cu FCSB, scor 4-1, din Liga I. Surprins de proporţiile scorului a fost şi Cristian Bălgrădean.

Camora: "Nici noi nu ne aşteptam la un scor atât de mare"

"Nici noi nu ne aşteptam la un scor atât de mare. Echipa a avut suflet, o atitudine foarte bună şi suntem fericiţi. Nu a fost uşor în perioada asta, dar noi trebuie să rămânem uniţi. Şi fără antrenor s-a demonstrat că suntem uniţi. Nu ne-a anunţat nimeni ce se întâmplă. Ce ştiţi voi ştim şi noi. Noi am făcut antrenament cu preparatorul fizic şi cu antrenorul de portari. Vom vedea dacă va veni mister Petrescu (n.r. - Dan Petrescu). Cu mister Iordănescu am avut o relaţia bună, îi doresc multă baftă când nu joacă împotriva noastră. Mai este mult din campionat, multe lucruri se pot schimba", a declarat Camora.

Bălgrădean, surprins şi el

"Nu s-a pus problema victoriei. Ei nu ştiu dacă au avut vreo ocazie clară. Cred că am meritat victoria. Nu cred că se poate pune problema învingătoarei. Nu ne gândeam că vom înscrie de patru ori astăzi, dar pentru noi era important să ne găsim din nou motivaţia după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad şi ne-am găsit-o. (...) Avem patron. Săptămâna viitoare cu siguranţă vor veni noul antrenor, noul preşedinte şi vom clarifica. Noi am jucat sută la sută fiecare meci. Aşa s-a întâmplat. Nu cred că a fost vreodată vreun jucător din lotul CFR-ului care să se gândească să piardă”, a spus Bălgrădean.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Afla mai multe despre: mario camoracristian balgradeancfr clujcfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare