Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici la 3-0 nu e mulţumit: "Unii se cred Maradona şi Messi" Ce l-a deranjat pe Csaba Laszlo la victoria cu Hermannstadt

Nici la 3-0 nu e mulţumit: "Unii se cred Maradona şi Messi" Ce l-a deranjat pe Csaba Laszlo la victoria cu Hermannstadt

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi şi-ar fi dorit ca echipa sa să marcheze mai multe goluri în faţa echipei care a jucat în urmă cu trei luni barajul de menţinere în Liga I.

Sepsi a învins-o la scor de forfait pe Hermannstadt după ce în această ediţie de campionat a mai bătut-o şi pe Craiova. Nu au fost însă doar motive de satisfacţie pentru tehnicianul care a ajuns în vara acestui an în România deşi diferenţa în teren a fost evidentă. 
 
"Eu nu sunt aşa bucuros, pentru că dacă ai posibilitatea ca asta, în repriza a doua, trebuie să marchezi mai multe goluri. Dacă eşti fotbalist şi dacă vezi că adversarul este jos, trebuie să faci mai mult.  Eu spun ceva ce am văzut aici, în România, nu numai la Sepsi. Dacă ai 1-0 sau 2-0 sau dacă eşti mai încrezător, atunci vrei să fii Maradona sau Messi. Nu, trebuie să fii cine eşti tu, trebuie să joci simplu, direct" a spus Csaba Laszlo după ultimul fluier al lui Radu Petrescu. 
 
Pentru Csaba Laszlo, Sepsi este prima echipă de Liga I pe care o pregăteşte în carieră. 
 
"Am văzut că dacă e 2-0, 3-0, atunci faci mingi uşoare. Nu, uite, acesta este profesionalism. 13.10 Dacă ai văzut meciuri din Germania, Spania sau Anglia, acolo, de la început până la sfârşit, şi dacă e 7-0, merg să marcheze următorul gol. Ai talent, 70% talent şi dacă nu ai 30% muncă şi dorinţă, atunci nu reuşeşti nimic. Asta trebuie să fie mentalitatea noastră" a încheiat antrenorul de 55 de ani. 
 

Afla mai multe despre: sepsihermannstadtcsaba laszlomentalitate 

viewscnt
Articole similare