Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici măcar arbitrajul video nu a rezolvat lucrurile! Falcao, criză de nervi după finala Cupei Ligii: ”Este o ruşine ceea ce a făcut”

Nici măcar arbitrajul video nu a rezolvat lucrurile! Falcao, criză de nervi după finala Cupei Ligii: ”Este o ruşine ceea ce a făcut”
Comentarii

Fotbalistul echipei AS Monaco, Radamel Falcao, a criticat prestaţia arbitrului Clement Turpin la finala Cupei Ligii Franţei, câştigată de PSG, scor 3-0.

Cred că pentru fotbalul francez ceea ce a făcut arbitrul este o ruşine”, a spus Falcao la Canal +, potrivit Le Figaro.

El a precizat că la finală a fost folosit arbitrajul video doar atunci când situaţia era în favoarea PSG. “Este frustrant. Arbitrul a folosit asistenţa video atunci când situaţiile erau favorabile PSG. La penalti, s-a dus să verifice pe ecran. Golul meu a fost anulat. În repriza a doua, Cavani a atins mingea cu mâna. Jocul nu a fost oprit pentru a se vedea dacă era henţ. Apoi, pentru PSG a fost bine. Au marcat trei goluri, dar este puţin frustrant atunci când deciziile sunt mereu în favoarea PSG”, a declarat Falcao.

La finala Cupei Ligii Franţei, Clement Turpin a recurs la arbitrajul video la două faze: la faza penaltiului executat apoi de Cavani şi la un gol al lui Falcao anulat în minutul 37.

Formaţia Paris Saint-Germain a câştigat Cupa Ligii Franţei, învingând în finala competiţiei, sâmbătă, la Bordeaux, cu scorul de 3-0, echipa AS Monaco.

Golurile au fost marcate de Cavani ‘8 (penalti), ’85 şi Di Maria ’21.

Afla mai multe despre: falcaocupa ligiifrantapsgvar 

viewscnt
Articole similare