Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Mbappe, nici Pogba! Primul transfer al sezonului pentru Real Madrid. A fost ales special de Zidane

Nici Mbappe, nici Pogba! Primul transfer al sezonului pentru Real Madrid. A fost ales special de Zidane

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat titlul în La Liga, iar acum pregăteşte perioada de mercato, una în care fanii "galacticilor" se aşteaptă la noi transfere de răsunet. Cu toate acestea, Zinedine Zidane şi-a fixat clar ţinta: un fotbalist din Ligue 1.

După două sezoane în care a fost împrumutat la Borussia Dortmund, Achraf Hakimi trebuia să se întoarcă la Real Madrid, însă fotbalistul marocan nu a vrut să se lupte cu Dani Carvajal pentru postul de fundaş dreapta, astfel că a semnat cu Inter Milan, transfer pentru care italienii au plătit 40 de milioane de euro

Astfel, Zidane a rămas cu o singură opţiune viabilă în banda dreaptă a apărării, aşadar trebuie să caute soluţii, iar tehnicianul francez le-a găsit. Zidane a pus ochii pe Youcef Atal, fundaşul dreapta al celor de la Nice. 

În vârstă de 24 de ani, Atal, care este cotat la 20 de milioane de euro, nu a avut cel mai bun sezon în Franţa din cauza accidentărilor, însă antrenorul lui Real a văzut potenţialul internaţionalului algerian şi vrea să îl aducă pe "Santiago Bernabeu", potrivit le10sport.

Afla mai multe despre: youcef atalreal madrid 

viewscnt
Articole similare