Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici MM Stoica nu a fost de acord cu schimbarea lui Edjouma. Săgeţi la adresa lui Becali după înfrângerea cu UTA: ”Dacă nu are răbdare se întâmpla asta” | EXCLUSIV

Nici MM Stoica nu a fost de acord cu schimbarea lui Edjouma. Săgeţi la adresa lui Becali după înfrângerea cu UTA: ”Dacă nu are răbdare se întâmpla asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat şansa de a se apropia de liderul Farul, din cauza înfrângerii de la Arad, cu UTA, 1-3.

MM Stoica nu a fost de acord cu schimbarea lui Edjouma. Săgeţi la adresa lui Becali după înfrângerea cu UTA: ”Dacă nu are răbdare se întâmpla asta” | EXCLUSIV 

FCSB a suferit o înfrângere usturătoare în penultima etapă a sezonului regulat, 1-3 împotriva UTA-ei Arad.

„Roş-albaştrii” au pierdut, astfel, şansa de a înregistra trei puncte importante în lupta la titlu, mai ales că Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti se încurcaseră în runda cu numărul 29 din Superligă.

Basarab Panduru cred că schimbarea lui Malcom Edjouma cu Andrei Cordea de la pauză, când scorul era 1-1, a contat decisiv în stabilirea rezultatului final. Nici MM Stoica, managerul general de la FCSB, nu a fost de acord cu schimbarea lui Edjouma. 

”Nu garatează nimeni că dacă rămanea Edjouma nu pierdeam meciul. Eu preferam să râmănă, eu nu sunt adeptul schimbărilor, dacă ceva funcţionează, dacă ceva îţi dă speranţe, nu trebuie să schimbi.

De exemplu, îmi aduc aminte de un meci în grupele Europa League, cu Lugano, în prima parte a meciului Benzar şi Morais nu au făcut un joc foarte bun, am fost conduşi, dar nu s-au făcut modificări. Ei bine, în a doua parte cei doi au făcut un meci senzaţional. Se întamplă.

(n.r. face referire la Gigi Becali) Ştii foarte bine că atunci când cineva nu are răbdare asta se întâmplă... (n.r. incerci să schimbi asta? Prin dialog cu Becali, discuţii) Le-am avut, câteodată se întâmplă să aibă răbdare, câteodată nu”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • Edjouma nu a bifat mai mult de 45 de minute în ultimele trei meciuri din campionat pe care le-a disputat în echipamentul „roş-albaştrilor” (2-1 vs FC Argeş, 4-1 vs Petrolul Ploieşti, 1-3 vs UTA Arad). 

Afla mai multe despre: mm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare