Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici n-a plecat bine de la Tottenham, că deja şi-a găsit alt angajament! Mauricio Pochettino a bătut palma cu noua sa echipă

Nici n-a plecat bine de la Tottenham, că deja şi-a găsit alt angajament! Mauricio Pochettino a bătut palma cu noua sa echipă
Comentarii

Mauricio Pochettino, antrenor care s-a despărţit marţi de Tottenham Hotspur, o va prelua pe Bayern Munchen, informează presa germană.

Anunţul a fost făcut de Bild, care notează însă că tehnicianul argentinian va semna cu gruparea bavareză abia la finalul sezonului.

În prezent, campioana Germaniei este pregătită de Hans-Dieter Flick, care a fost desemnat antrenor interimar după ce Bayern l-a demis pe Niko Kovac, la începutul lunii noiembrie.

La Bayern Munchen, Mauricio Pochettino s-ar putea reîntâlni cu Philippe Coutinho, mijlocaş pe care argentinianul l-a mai pregătit în trecut la Espanyol. Brazilianul este împrumutat în acest sezon de la FC Barcelona, iar Bayern are opţiunea de a-l transfera definitiv în vară, pentru 120 de milioane de euro.

Argentinianul Mauricio Pochettino, în vârstă de 47 de ani, a fost demis, marţi seară, din cauza rezultatelor slabe, formaţia fiind pe locul 14 în clasament. El antrena Tottenham din 2014.

Jose Mourinho este noul antrenor al echipei Tottenham

Clubul Tottenham Hotspur a anunţat, miercuri dimineaţă, numirea lui Jose Mourinho în funcţia de antrenor al echipei.

Mourinho a semnat un contract până la finalul sezonului 2022/2023.

După Chelsea şi Manchester United, Jose Mourinho, 56 de ani, va conduce astfel o a treia echipă din Anglia. El nu a mai antrenat din decembrie 2018, când a fost demis de la Manchester United.

Afla mai multe despre: pochettino 

viewscnt
Articole similare