Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Neymar, nici Hazard, altul este alesul! El este principala ţintă a lui Florentino Perez în perioada de mercato

Nici Neymar, nici Hazard, altul este alesul! El este principala ţintă a lui Florentino Perez în perioada de mercato

Real Madrid

Comentarii

Presa internaţională a jonglat cu Neymar şi Eden Hazard în vârful listei de transferuri la Real Madrid, dar altul este alesul preşedintelui Florentino Perez. Vine din Premier League şi a fost dorit în vară chiar de marea rivală, Barcelona.

Mijlocaşul danez al lui Tottenham Hotspur, Christian Eriksen, este principala ţintă a lui Real Madrid pentru perioada de transferuri din vara viitoare, notează Cadena Cope. Potrivit sursei citate, danezul este văzut ca înlocuitorul perfect pentru Luka Modric, care se pare că nu mai are viaţă lungă la gruparea "blanco". 

Totuşi posibila venire a lui Eriksen nu îi scoate din schemă pe Eden Hazard şi Neymar. Brazilianul este un alt obiectiv personal al lui Perez, alături de danez, în timp ce belgianul de la Chelsea a afirmat recent că dorinţa lui este să joace în Spania şi nu ştie dacă îşi va prelungi actuala înţelegere pe care o are cu echipa de pe "Stamford Bridge". 

80 de milioane de euro este cota lui Christian Eriksen, potrivit site-ului transfermarkt.com. Danezul a fost transferat de Spurs în 2013, de la Ajax, plătind la acea vreme doar 13,5 milioane de euro. 

233 de meciuri a adunat Eriksen la Tottenham, pentru care a înscris 57 de goluri şi a oferit 71 de pase decisive.

Afla mai multe despre: christian eriksenreal madridtintatransferflorentino perez 

viewscnt
Articole similare