Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici nu a fost bine instalat la Chelsea că Lampard s-a lovit de primele probleme! Care este detaliul care ar putea să îl îngrijoreze

Nici nu a fost bine instalat la Chelsea că Lampard s-a lovit de primele probleme! Care este detaliul care ar putea să îl îngrijoreze galerie foto

Premier League

Comentarii

Casele de pariuri îl creditează pe Lampard cu cea mai mare şansă de a fi primul manager demis în viitorul sezon al Premier League. Presa engleză a aflat cotele oferite de bookmakeri pentru un astfel de eveneniment.

Aceeaşi cotă pentru o posibilă debarcare o are şi rivalul său de pe banca lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer. Podiumul este completat de noul antrenor al lui Brighton, Graham Potter. Pentru orice liră pariată pentru ca Lampard să fie primul dat afară dintre cei care încep sezonul pe băncile echipelor din prima ligă engleză, cei inspiraţi vor fi recompensaţi cu şase lire. Lampard a fost numit acum două zile la conducerea londonezilor care vor juca în sezonul viitor al UEFA Champions League.

Cu cele mai mici şanse de a ajunge să fie ei cei care inaugurează sezonul demiterilor în prima ligă engleză sunt Jurgen Klopp şi Pep Guardiola, rivalii la titlu din stagiunea trecută. Mia mult ca sigur echieple celor doi se vor lupta pentur supremaţie şi în campionatul care începe pe 9 august. Astfel ambii au cotă 100 pentru a ajunge în această situaţie neplăcută. 

Afla mai multe despre: premier leaguecotedemiterilampardsolskjaer 

viewscnt
Articole similare