Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici nu s-a schimbat bine selecţionerul, că Gică Hagi îi propune un jucător lui Mirel Rădoi: "E complet"

Nici nu s-a schimbat bine selecţionerul, că Gică Hagi îi propune un jucător lui Mirel Rădoi: "E complet"

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Hagi îl propune pe fundaşul Virgil Ghiţă la echipa naţională, aşa cum, în trecut, i-a propus şi pe Denis Drăguş sau Ianis Hagi.

"A înscris are încredere. E un fundaş central complet, calităţi fizice foarte bune, joc de cap, construcţie bună, marcaj bun, forţă, e un jucător interesant. Echipa de U 21 a României a câştigat un jucător. Poate şi mai sus, vom vedea", a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă, după meciul cu Sepsi.

În vârstă de 21 ani, Virgil Ghiţă are şase selecţii la naţionala de tineret a României. În tricoul Viitorului, Ghiţă a strâns 43 de meciuri şi a reuşit să marcheze de cinci ori.

Gică Hagi, avertisment pentru Mirel Rădoi

Cu toate că se declară încrezător în viitorul selecţioner, Gheorghe Hagi îi dă un avertisment lui Mirel Rădoi.

"E mult mai greu decât la juniori, pentru că nu te lupţi numai cu cei de vârsta ta. Din 10 generaţii, din 12 să stai să-i selectezi pe cei mai buni, n-o să fie uşor. E presiunea mare. S-a văzut, şi Contra a avut presiune. Am încrredere în el, a arătat că merită să aibă şansa lui, îi doresc să fie insiprat şi să aibă succes", a mai spus Hagi.

FC Viitorul - Sepsi 4-1

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XVII-a a Ligii I. Echipa ardeleană a evoluat cu doi jucători mai puţin încă din minutul 36.

Pentru FC Viitorul au marcat Ghiţă '4, Munteanu '52, Rivaldinho '79 şi Matei '86 (penalti), în timp ce pentru Sepsi a înscris Safranko '27.

De la Sepsi au fost eliminaţi Tincu '33 şi Bouhenna '36.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare