Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nici nu se compară faţă de cum eram eu". Ilie Năstase a reacţionat după gestul făcut de Novak Djokovic! "Nasty" nu a iertat-o pe Serena Williams

"Nici nu se compară faţă de cum eram eu". Ilie Năstase a reacţionat după gestul făcut de Novak Djokovic! "Nasty" nu a iertat-o pe Serena Williams

Tenis

Comentarii

Fostul lider mondial din tenis, Ilie Năstase, a reacţionat după ce Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open.

Ilie Năstase, după descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, a fost descalificat, duminică, după ce a lovit un arbitru cu o minge, în optimile de finală ale US Open.

 

În partida din turul III cu Pablo Careno Busta, la scorul de 5-5, Novak a aruncat o minge spre marginea terenului. Mingea a lovit arbitra de linie, iar oficialii l-au descalificat pe Djokovic din turneu.

"El e un băiat cuminte. Nici nu se compară faţă de cum eram eu şi McEnroe (n.r. John McEnroe). El e drăguţ cu toată lumea, cu arbitrii, cu copiii de mingi. A greşit şi el o dată în viaţă şi acum îl pedepseşti... A fost un ghinion al lui, pentru că am văzut la televizor, el era mai mult cu spatele când a dat cu mingea.

Eu, dacă eram directorul turneului, nu-l descalificam. A fost o greşeală mică. Aşa s-a întâmplat. Atunci a fost din serviciu, nu e vina jucătorului că arbitrul nu s-a dat la o parte. Au mai fost cazuri. Serena Williams a făcut mai rău decât Djokovic pe teren şi nu au dat-o afară. E puţin şi politic.

Eu am avut multe, dar am plătit. Am plătit la amenzi de nu mai ştiu. Atunci dacă erai numărul 1 mai treceai şi cu astfel de ieşiri... Dar acum au făcut regulile de nu mai poţi să faci nimic. Depinde şi cine e arbitru, şi cine e directorul turenului", a declarat Ilie Năstase în emisiunea Look Sport LIVE.

Afla mai multe despre: novak djokovicilie nastase 

viewscnt
Articole similare