Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Şumudică nu ar putea să o redreseze pe Dinamo! Ce spune un fost jucător al ”câinilor” despre salvarea echipei

Nici Şumudică nu ar putea să o redreseze pe Dinamo! Ce spune un fost jucător al ”câinilor” despre salvarea echipei
Comentarii

După despărţirea de Rizespor, mai mulţi fani dinamovişti l-au cerut pe Marius Şumudică la echipă. Un antrenor cu un record bun în Liga 1, suporterii ”câinilor” sunt de părere că fostul antrenor al Astrei ar putea redresa formaţia. Însă, Dănuţ Lupu dezvăluie că, din punctul său de vedere, nici Şumudică nu ar putea avea vreun mare impact asupra lui Dinamo şi că problemele provin din altă parte.

Problemele lui Dinamo continuă. Formaţia se află pe locul 13 în Liga 1, cu 27 de puncte din 26 de etape, iar după înjumătăţirea punctelor, echipa ar putea fi într-un real pericol de retrogradare. Ionel Gane, fostul secund al lui Contra, a preluat echipa după demiterea acestuia, iar rezultatele dezamăgitoare obţinute de acesta au convins o parte din fani că Şumudică ar trebui adus în locul său. Însă, Dănuţ Lupu este de părere că nici fostul antrenor al lui Rizespor nu ar face vreo diferenţă notabilă, din pricina multelor alte probleme din Ştefan cel Mare.

Nici Şumudică nu ar putea să o redreseze pe Dinamo

”Eu nu cred că Marius Şumudică ar putea să facă ceva în plus, la ora actuală. Nu spun că nu este un antrenor mai bun decât Jerry Gane, dar nu cred că un antrenor poate să facă ceva la o echipă care are atâtea probleme. La Dinamo, principalul lucru este să ia lincenţa. Degeaba sunt pe locul 6 sau 7 şi nu-şi iau licenţa.

Să ştiţi că Dinamo, totuşi, nu are un lot de locul 13. Echipa asta a bătut-o pe Steaua (n.red. – FCSB), a avut nişte rezultate. Dar, atâta timp cât ai probleme, nu ai linişte în vestiar, e greu să faci «minuni»”, a dezvăluit Dănuţ Lupu, conform ProSport.

Cu 4 etape rămase, Dinamo se află la 10 puncte de poziţia a 6-a şi, deşi matematic nu s-a terminat încă, nu are vreo şansă să prindă play-off-ul. Astfel, tot ce pot spera dinamoviştii este că forma lor se va îmbunătăţi şi că nu vor avea mari sperieturi cu retrogradarea. Oricum, obiectivul principal rămâne obţinerea licenţei, având în vedere că şi dacă nu retrogradează, fără aceasta formaţia nu poate evolua în Liga 1.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştidănuţ lupuliga 1 

viewscnt
Articole similare