Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Teja nu scapă de "furia" Rednic: "Nu îi doresc rezultate bune" Sfatul dat fostului său secund

Nici Teja nu scapă de "furia" Rednic: "Nu îi doresc rezultate bune" Sfatul dat fostului său secund
Comentarii

Cei doi au colaborat atât în fotbalul românesc cât şi în cel belgian. Au devenit însă rivali, după ce Teja a fost numit principal la FCSB.

Mihai Teja este sub presiune după doar un singur meci ca antrenor al roş-albaştrilor. Rednic a ţinut să îi amintească acestuia alegerea făcută. 
 
"El ştia unde se bagă. E un băiat inteligent şi sunt sigur că o să găsească soluţii să iasă. Nu e o situaţie uşoară. El a învăţat multe lucruri de la mine, aşa zice el. Încep şi eu ca... că eu l-am făcut antrenor. Când ţi se oferă şansa să o antrenezi pe Steaua, mai ales că e un antrenor tânăr, mai face şi concesii, nu ai ce să faci acolo, toată lumea ştie ce se întâmplă acolo. Eu şi acum eram la Standard dacă aş fi acceptat ca să colaborez cu preşedintele.Nu vreau să mă pun în situaţia lui. Sunt sigur că dacă o să aibă rezultate bune, ceea ce nu doresc, dar dacă o să aibă, o să aibă linişte. Te lasă în pace când ai rezultate, când nu ai, intervine antrenorul şef" crede antrenorul lui Dinamo.
 
Rednic se îndoieşte până şi de sinceritatea fostului său colaborator care spusese că şi-ar dori două dueluri cu Dinamo în play-off. 
 
"Nu cred că ne doreşte acolo. În afară de suporteri şi noi nu cred că ne doreşte cineva. Nu mai dau nicio primă. de câte ori am dat nu mi-au luat banii" a mai declarat antrenorul de 56 de ani. 
 
 

Afla mai multe despre: dinamorednictejafcsbsecundcolaborare 

viewscnt
Articole similare