Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicio şansă pentru Lyon! Argumentul care o trimite pe Barcelona direct în sferturile de finală din Liga Campionilor

Nicio şansă pentru Lyon! Argumentul care o trimite pe Barcelona direct în sferturile de finală din Liga Campionilor
Comentarii

Luni a avut loc tragerea la sorţi pentru "optimile" UEFA Champions League, iar despre Barcelona se poate spune că a avut noroc. Messi & compania vor juca împotriva francenzilor de la Olympique Lyon, iar istoria spune că au drum liber spre sferturile de finală ale competiţiei.

De trei ori s-au mai întâlnit cele două echipe într-o dublă manşă, iar de fiecare dată Barcelona a ieşit învingătoare, notează spaniolii de la Marca. 

Prima oară, în sezonul 2001-2002, au jucat în aceeaşi grupă de Liga Campionilor. Atunci Barcelona s-a impus în primul meci, de pe Camp Nou, cu 2-0, iar în Franţa au câştigat mai greu, 3-2. A doua oară a fost tot în grupe, în sezonul 2007-2008, când la Lyon era brazilianul Juninho Pernambucano. Barca a câştigat din nou acasă, 2-0, şi a remizat, 2-2, în deplasare. 

Cea mai bună veste pentru fanii echipei blaugrana este că atunci când cele două au jucat în această fază a competiţie, Barcelona a câştigat trofeul. Era sezonul 2008-2009, iar Pep Guardiola stătea pe banca tehnică de pe Camp Nou, acolo unde Barca a câştigat cu 5-2. În tur, la Lyon, meciul terminându-se la egalitate, 1-1. 

Afla mai multe despre: barcelonalyonuefa champions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare