Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicio surpriză! Bayern - Sevilla 0-0. Bavarezii merg şi ei în semifinalele Ligii

Nicio surpriză! Bayern - Sevilla 0-0. Bavarezii merg şi ei în semifinalele Ligii
Comentarii

Bayern Munchen a reuşit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor după ce a trecut cu 2-1 la general de FC Sevilla. Spaniolii n-au reuşit să întoarcă rezultatul din tur.

La adăpostul acelui 2-1 din tur, Bayern Munchen nu s-a chinuit prea mult cu FC Sevilla. Campioana Germaniei a controlat aproape în totalitate partida şi Sevilla n-a lăsat impresia că poate produce vreo surpriză. Bayern şi-a impus jocul încă din primul minut şi Lewandowski putea deschide scorul încă din minutul 7, dar portarul advers a scos de sub bară.

Bayern a continuat să joace pe atac, dar fără să se concentreze prea mult pe înscrierea unui gol. De partea celalaltă, spaniolii au încercat în primul rând să nu primească gol şi au sperat că lovitura va veni pe contraatac. Sevilla a avut câteva moment interesante în prima parte, Bayern a ratat marile ocazii, dar s-a intrat la vestiare cu 0-0.

Scenariul a continuat în partea a doua. Jucătorii lui Jupp Heynckes au dominat la numărul de ocazii, în timp ce FC Sevilla a avut puţine momente în care putea marca. Cea mai mare a fost în minutul 59, când Correa a reluat cu capul în transversală. S-a terminat 0-0 şi Bayern merge în semifinale!


Min. 90+3 Fluier final!


Min. 72 Robben trage în plasa laterală.


Min. 59 Cea mai mare ocazie pentru Sevilla! Correa reia cu capul în bară o centrare venită din fază fixă.


Min. 49 Lewandowski îşi trece în cont încă o ratare. Atacantul lui Bayern a reluat pe lângă poartă o centrare foarte bună trimisă de pe partea stângă.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+4 Se termină prima parte!


Min. 40 Jesus Navas scoate excelent din faţa lui Ribery.


Min. 38 O nouă ocazie în dreptul lui Bayern. De această dată, autor este Ribery.

Min. 33 Hummels trage foarte periculos, pe lângă vinclul de la colţul lung.


Min. 26 Escudero încearcă să trimită spre poartă dintr-o poziţie foarte dificilă, dar mingea iese pe lângă bara de la colţul lung. Bayern a dominat însă până acum.


Min. 17 Ocazie şi pentru Sevilla. Arbitrul a considerat însă că a fost un fault al lui Correa la Ulreich.


Min. 7 Ocazie pentru Bayern. Centrare pentru Lewandowski, polonezul reia spre poartă, dar Soria scoată de sub bară.


Min. 1 Fluier de start!


Echipele de start:

BAYERN: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha - Javi Martinez, James Rodriguez - Robben, Muller, Ribery - Lewandowski
Rezerve: Starke, Wagner, Sule, Alcantara, Bernat, Rudy, Tolisso

FC SEVILLA: Soria - Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - Correa, Banega, N'Zonzi, Sarabia - Vazquez - Ben Yedder
Rezerve: Rico, Carrico, Pizarro, Muriel, Nolito, Arana, Ramirez


LIVE VIDEO Bayern - Sevilla Telekom Sport 2

Nemţii joacă acest meci din postura de campioni ai Germaniei, după ce au reuşit să câştige un nou titlu în weekendul recent încheiat, după o victorie superbă la Augsburg, scor 4-1. Acum, a rămas doar Liga de cucerit. În tur, Bayern Munchen a forţat doar cât a fost nevoie pentru a câştiga, nemţii reuşind să se impună cu 2-1, la capătul unei partide care a arătat că Sevilla are limitele ei şi meciul cu Manchester United a fost o surpriză.

Bayern Munchen are trei victorii consecutive în toate competiţiile, însă toate dintre ele foarte importante: ultimele două din campionat au adus titlul, iar succesul din tur aproape a calificat-o în semifinalele competiţiei. Pe teren propriu, Bayern Munchen este de neoprit: are patru meciuri la rând în care nu a primit gol şi a înscris nu mai puţin de 16! Ceea ce înseamnă că Bayern are o medie de patru goluri marcate pe meci în ultima perioadă!

LIVE VIDEO Bayern - Sevilla Telekom Sport 2

Total opus de Bayern Munchen la capitolul formă, Sevilla are patru meciuri la rând în care nu a simţit gustul victoriei. Mai mult, a pierdut de trei ori şi a făcut un rezultat de egalitate, chiar dacă meciurile nu au fost aşa grele. În etapa din weekend în La Liga, Sevilla a fost umilită la Celta Vigo, scor 0-4, iar scuza că se pregăteşte pentru returul cu Bayern nu stă în picioare, având în vedere că nu a folosit rezervele în respectiva partidă. În optimile de finală, Sevilla s-a impus cu 2-0 pe Old Trafford, împotriva celor de la Manchester United, şi s-a calificat în faza următoare. Acum, acest scor ar fi suficient iar pentru calificare, însă şansele sunt minime.

Echipele probabile şi absenţii

Bayern (4-1-4-1): Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - Martinez - Muller, Alcantara, Rodriguez, Ribery - Lewandowski
Absenţi: Coman, Neuer

Sevilla (4-2-3-1): Rico - Navas, Carrico, Langlet, Escudero - NZonzi, Banega - Sarabia, Vazquez, Correa - Muriel
Absenţi: Layun
 

Afla mai multe despre: bayern munchenfc sevillaliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare