Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicio surpriză! La ce echipă va ajunge Cristi Manea după ce Gigi Becali i-a reziliat contractul cu FCSB

Nicio surpriză! La ce echipă va ajunge Cristi Manea după ce Gigi Becali i-a reziliat contractul cu FCSB

Superliga

Comentarii

Cristi Manea a schimbat din nou echipa. Fundaşul în vârstă de 22 de ani şi-a reziliat contractul de împrumut cu FCSB şi revine astfel la clubul de care aparţine, Apollon Limassol. Manea are însă şi alte oferte, pe care le va analiza în perioada următoare.

Cristi Manea a fost transferat de FCSB după Campionatul European de Tineret şi a fost atunci considerată una dintre cele mai interesante mutări din Liga 1. Mai ales că tânărul fundaş dreapta a fost la EURO 2019 unul dintre cei mai buni jucători ai României U21, alături de care a ajuns până în semifinalele competiţiei. FCSB l-a luat sub formă de împrumut, de la Apollon Limassol, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Cristi Manea nu a primit însă prea multe şanse la FCSB, pe motiv că este în urmă cu pregătirea fizică şi că Valentin Creţu - titularul postului de fundaş dreapta - este în formă. În realitate, se pare că Gigi Becali n-a vrut să-i achite clauza pentru transferul definitiv.

Unde se transferă Cristi Manea după ce a plecat de la FCSB

Vineri, Gigi Becali a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Cristi Manea pentru rezilierea contractului de împrumut. Momentan, fundaşul de 22 de ani revine la clubul de care aparţine, Apollon Limassol. Însă, din informaţiile Telekom Sport, Cristi Manea are şi câteva propuneri, probabil tot sub formă de împrumut.

Interesant este că Manea a fost cumpărat de Apollon Limassol în vara lui 2014, însă nu a jucat nici măcar un minut pentru echipa cipriotă. În tot acest timp, Cristi Manea a fost împrumutat la Mouscron, CFR Cluj şi FCSB.

Afla mai multe despre: cristi manea 

viewscnt
Articole similare