Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Niciodată nu a fost clubul într-o situaţie aşa delicată” Semnal de alarmă pentru fotbaliştii Viitorului: ”Din păcate, nu putem să câştigăm!”

”Niciodată nu a fost clubul într-o situaţie aşa delicată” Semnal de alarmă pentru fotbaliştii Viitorului: ”Din păcate, nu putem să câştigăm!”

Farul Constanța

Comentarii

UTA Arad a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Viitorul, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Hora, în minutul 63.

După o primă repriză săracă în faze de poartă, în care doar Tsomou a creat ceva pericol în careul arădenilor, UTA a marcat după pauză. Hora a marcat unicul gol al confruntării cu Viitorul. La faza imediat următoare, Cojocaru şi-a salvat echipa la şutul bun expediat de Rusu, iar arădenii s-a impus cu 1 la 0. UTA a obţinut a doua victorie consecutivă pe teren propriu, în timp ce Viitorul nu a mai câştigat de şapte meciuri.

Jucătorii Viitorului erau supăraţi la finalul partidei de la Arad: ”Nu am început aşa cum ne-am dorit acest playout. În seara asta a fost o fază fixă care a făcut diferenţa. Din păcate, nu am reuşit să luăm cele trei puncte, aşa cum ne doream. Trebuie să ne antrenăm bine în continuare, să vedem ce am greşit, să punem la punct fazele fixe, pentru că este al doilea meci la rând când luăm gol din fază fixă.” a explicat Mladen.

”Toţi suntem supăraţi pentru că nu am reuşit să câştigăm, dar trebuie să ne strângem şi să începem să câştigăm de la meciul viitor. Eu cred că trebuie să ne îmbunătăţim jocul în ultimii 30 de metri, iar în apărare să nu mai facem greşeli individuale şi să luăm gol” a mai spus după meci, Sebastian Mladen.

Internaţionalul de tineret al Viitorului, Andrei Ciobanu a explicat: ”Din păcate, nu putem să câştigăm. Şi în această seară am făcut un meci prost, nu avem destule ocazii pentru a marca. Din păcate, cum aţi văzut şi la alte meciuri, luăm goluri pe faze fixe. De mâine o să muncim din ce în ce mai mult, ca să nu mai facem acele greşeli. Niciodată nu a fost clubul în aşa o situaţie delicată, dar sperăm să vină prima victorie şi uşor uşor vor veni şi rezultatele bune.” a spus Ciobanu, după meci.

Afla mai multe despre: andrei ciobanuviitorul constanţasebastian mladen 

viewscnt
Articole similare