Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Niciodată! Nu îi place". Mutarea la care Gigi Becali nu mai poate nici măcar să viseze! Transferul stelar a căzut

"Niciodată! Nu îi place". Mutarea la care Gigi Becali nu mai poate nici măcar să viseze! Transferul stelar a căzut

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) vrea să-l transfere pe Constantin Budescu (30 de ani) la FCSB pentru a-l pune să joace vârf de atac, înaintea lui Harlem Gnohere (31 de ani) sau Ioan Hora (31 de ani), dar Valeriu Răchită (49 de ani), fost fotbalist în Ghencea, nu crede în această variantă. Răchită crede că Budescu va refuza să joace cum îi cere Becali, deoarece postul vârf împins nu i se potriveşte.

Decar pur sânge, Becali vrea să-l convertească pe Budescu la postul de atacant, unul pe care "Budi" a mai jucat, de nevoie, la Astra, dar Răchită e convins că fotbalistul nu va accepta propunerea omului de afaceri. Antrenorul de la Sportul Snagov spune că Budescu nu e făcut pentru postul de atacant şi că n-ar accepta condiţia impusă de Becali pentru o revenire la FCSB.

"Nu va juca niciodată vârf de atac. El va juca volante, în bandă. Lui îi place să joace cu faţa la poartă, nu cu spatele", a spus Valeriu Răchită, marţi dimineaţă, la Pro X.

Becali l-a văzut pe Budescu jucând excelent la Astra în acest sezon, deşi s-a transferat târziu la Giurgiu şi nu e pus la punct cu pregătirea fizică, dar performanţele fotbalistului l-au încântat pe patronul FCSB, care încearcă să-l transfere acum. Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017/2018, când a marcat de 13 ori şi a livrat 12 goluri în 37 de meciuri din toate competiţiile.

Becali: "Budescu mi-a zis că se duce la Astra ca să se pregătească şi în iarnă vine la mine, când e pregătit!"

Patronul FCSB a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu Budescu, în momentul când a vrut să-l transfere la FCSB, acum câteva luni. "Budescu mi-a zis ca se duce la Astra sa se pregateasca si in iarna cand e pregatit vine la mine. N-am nevoie de decar. Il am pe Tanase. Daca nu alergi 12 km, nu joci la Becali. Asa vad eu fotbalul, asa vreau eu fotbalul. Nu ma intereseaza pasele lui Budescu. Il chem pe Budescu la Palat si il intreb: 'Vrei sa joci atacant?' Nu? La revedere!'", a spus Becali.

Afla mai multe despre: rachitagigi becalibudescufcsbatacant 

viewscnt
Articole similare