Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Niciodată nu mă aşteptam la aşa ceva” Panduru impresionat de Sheriff şi de jucătorii lui Yuriy Vernydub: ”Să nu te mire dacă după meciul ăsta îi cumpără alt club” EXCLUSIV

”Niciodată nu mă aşteptam la aşa ceva” Panduru impresionat de Sheriff şi de jucătorii lui Yuriy Vernydub: ”Să nu te mire dacă după meciul ăsta îi cumpără alt club” EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a fost impresionat de succesul obţinut de Sheriff Tiraspol în faţa Realului, pe Estadio Santiago Bernabeu.


Expertul Telekom Sport l-a lăudat pe portarul Athanasiadis şi a mărturisit că senzaţia sa a fost că Real Madrid a tratat adversarul de sus: ”Cei de la Real au intrat în vârful ghetelor. Uite ce ghiulele au dat, n-au prins şuturile astea nici la antrenamente. A apărat Athanasiadis tot, să nu te mire dacă după meciul ăsta nu-l cumpără cineva. Şi pe alţi jucători de la Sheriff.” a spus Panduru, la Telekom Sport.

”Eu i-am văzut, dar am crezut că sunt puternici acasă. Erau foarte arţăgoşi, apărători buni, cu patru jucători ofensivi buni. Steaua Roşie nu a ajuns la poartă, nu avea ocazii. Nici cei de la Dinamo Zagreb nu au avut ocazii mari. Acum, să mă gândesc vreodată că se întâmplă ce s-a întâmplat în seara asta...niciodată nu mă gândeam. Să fiu sincer, nici pe Şahtior nu credeam că pot bate.” a mai explicat Basarab Panduru.

Şeriff Tiraspol a reuşit o nouă surpriză, uriaşă de data aceasta, în actuala ediţie a Ligii Campionilor, plecând cu toate punctele de pe Stadionul Santiago Bernabeu, scor 2-1, după meciul cu liderul din LaLiga, Real Madrid. Şeriff este primul loc în Grupa D după două etape, cu maximum de puncte.

Afla mai multe despre: pandurusheriff tiraspolreal madrid 

viewscnt
Articole similare