Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Niciodată nu mi-am imaginat că voi face un asemenea meci” Cel mai bun marcator al lui Dinamo în meciul cu Kielce promite: ”La Paris, vom începe foarte încrezători”

”Niciodată nu mi-am imaginat că voi face un asemenea meci” Cel mai bun marcator al lui Dinamo în meciul cu Kielce promite: ”La Paris, vom începe foarte încrezători”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins joi, pe teren propriu, formaţia poloneză Lomza Vive Kielce, scor 32-29 (16-12), în primul meci din grupa B a Ligii Campionilor.

A fost un nou meci excepţional pentru portarul lui Dinamo, Saeid Heidaridad: ”Suntem fericiţi cu această victorie, pentru că ne-am întors după doi ani în Liga Campionilor şi este minunat să ne întoarcem cu fanii noştri, în această sală. A fost un meci foarte bun, pentru că Vive Kielce este o echipă foarte bună, am luptat 60 de minute şi până la urmă, am câştigat meciul. Şi noi suntem o echipă bună şi ne luptăm pentru obiectivul nostru” a spus el, la finalul partidei cu Kielce.

Cel mai bun marcator al lui Dinamo în acest meci a fost brazilianul Raul Nantes, autor a 11 goluri: ”Sunt foarte fericit, niciodată în visele mele nu mi-am imaginat că voi face un asemenea meci. Am lucrat foarte mult în ultimele luni şi acum putem fi surpriza din Champions League. E greu la Paris, dar vom începe foarte încrezători şi poate vom putea să câştigăm.” a spus Nantes, după partida de la Bucureşti cu Vive Kielce.

Dinamo s-a impus în faţa lui Vive Kielce cu scorul de 32-29. Pentru Dinamo au marcat Nantes Campos 11 goluri, Bizău 7, iar de la oaspeţi s-a remarcat Moryto, cu 7 reuşite, Vujovic 6.

Afla mai multe despre: dinamohandbalraul nantes 

viewscnt
Articole similare