Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Niciodată Steaua! Sunt câine, voi rămâne câine şi voi muri câine". Un dinamovist şi-a declarat dragostea eternă pentru formaţia din "Ştefan cel Mare"

"Niciodată Steaua! Sunt câine, voi rămâne câine şi voi muri câine". Un dinamovist şi-a declarat dragostea  eternă pentru formaţia din "Ştefan cel Mare"

Fotbal

Comentarii

Dinamo şi-a vândut în ultimii ani cele mai valoroase "produse" din academia, iar filozofia nu pare să se schimbe nici în următoarea perioadă. Noi tineri jucători bat la uşa primei echipe. Plini de ambiţie şi determinare îşi aşteaptă rândul şi şansa de a arăta de ce sunt în stare. Unul dintre ei este Ahmed Bani (17 ani), jucător care şi-a declarat dragostea eternă pentru formaţia din "Ştefan cel Mare"

Mijlocaşul stânga, care a trecut şi pe juniorii lui AS Roma este una dintre surprizele lui Dusan Uhrin din cantonamentul pe care "câinii" îl susţin în Spania. Tânărul jucător a fost introdus pe teren de tehnicianul ceh în partidele amicale pe care Dinamo le-a susţiut la Marbella. Câinii au pierdut cu Dinamo Dresda, scor 0-1, şi au remizat cu alţi nemţi, VFL Bochum, scor 1-1.

Chiar dacă are doar 17 ani, Ahmed Bani este extrem de tehnic şi ambiţios, iar tot mai mulţi oameni din fotbal îi prevăd un viitor strălucit. Are selecţii în loturile de juniori ale României, însă nu se vede îmbrăcând alt tricou în ţară altul decât cel a lui Dinamo.

"Îi mulţumesc domnului Dusan Uhrin că mi-a acordat încredere. A fost un meci normal şi am fost tare fericit că am jucat. Îi mulţumesc dânsului. Nu ştiu dacă voi fi noul Dan Nistor, mai am mult de muncit, vom vedea. Am încercat să fur de la toţi jucătorii care sunt la echipa mare, fiind jucători foarte buni. De la el îmi plăcea cel mai mult viziunea jocului. Pot spune că o am şi eu. Niciodată Steaua! Sunt câine, voi rămâne câine şi voi muri câine. Niciodată n-o să merg la Steaua", a declarat Ahmed Bani, pentru doardinamo.ro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare