Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niciun fotbalist nu şi-ar dori asta! S-a calificat cu România la EURO, dar a fost inclus în topul ”celor mai mari eşecuri din acest mileniu”

Niciun fotbalist nu şi-ar dori asta! S-a calificat cu România la EURO, dar a fost inclus în topul ”celor mai mari eşecuri din acest mileniu”

Serie A

Comentarii

Ionuţ Andrei Radu a fost inclus de Gazzetta dello Sport în topul ”celor mai mari eşecuri din acest mileniu.” Portarul român, legitimat în prezent la Bournemouth, ”şi-a câştigat locul” în 11-le propus de cotidianul italian prin eroarea colosală care a îndepărtat-o pe Inter de titlu în 2021.

Italienii nu au uitat gafa de amator a lui Radu: ”Trebuie să se regăsească”

În luna aprilie a anului trecut, Inter s-a deplasat pe Renato Dall’Ara pentru meciul restant cu Bologna. Nerazzurrii erau pe locul doi după 33 etape, la două puncte în spatele rivalei AC Milan, dar şi cu un meci mai puţin disputat, astfel că o victorie împotriva echipei antrenate la acea vreme de regretatul Sinisa Mihajlovic ar fi urcat-o pe Internazionale din nou pe primul loc.

Inter a condus cu 1-0, graţie golului semnat de Ivan Perisic, însă gruparea rossoblu s-a impus cu 2-1, cel de-al doilea gol venind după o gafă monumentală a lui Ionuţ Radu, care a profitat de accidentarea căpitanului Samir Handanovic. 

După eşecul cu Bologna, Inter a câştigat toate cele patru meciuri rămase, însă acest lucru s-a întâmplat şi în cazul lui AC Milan, care s-a încoronat într-un final ”regina Italiei”.

Italienii au reamintit şi de gafele lui Radu de la Cremonese. Românul a fost titular indiscutabil în primele etape pentru gruparea din Cremona în sezonul trecut, dar şi-a pierdut postul în defavoarea lui Marco Carnesecchi.

"Eroarea decisivă din meciul Bologna - Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactităţi ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. Acum e împrumutat la Bournemouth", a scris Gazzetta dello Sport.

  • Primul 11 al celor mai mari eşecuri din acest mileniu, conform Gazzetta dello Sport: Ionuţ Radu - Ahmed Hegazy, Matias Rodriguez, Gregory van der Wiel, Denis Vavro - Cristian Rodriguez, Costinha, Mauro Formica - Diego Tristan, Ze Eduardo, Atsushi Yanagisawa

 

Afla mai multe despre: inter milanoandrei raduserie a 

viewscnt
Articole similare