Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Niciunul nu poate face pasul la echipa mare". Anunţul făcut după meciurile României U21 de la EURO

"Niciunul nu poate face pasul la echipa mare". Anunţul făcut după meciurile României U21 de la EURO

Echipa națională

Comentarii

Fostul fotbalist al naţionalei României, Iosif Rotariu, i-a analizat pe tricolorii de la U21, care au jucat la ultimul Campionat European.

România U21, naţională condusă de Adrian Mutu, a învins Ungaria, dar a remizat cu Germania şi Ţările de Jos şi nu a reuşit calificarea din grupa de la EURO U21. 

Campionul României cu Steaua Bucureşti, Iosif Rotariu, a anunţat că niciunul dintre tricolorii mici nu ar putea face pasul în echipa naţională antrenată de Mirel Rădoi: “Uitaţi-vă că, dintre ei, doar Andrei Vlad şi Olaru fac faţă la nivelul Ligii 1, oricum prestaţiile de la tineret nu sunt neapărat un criteriu de evaluare. Sunt multe naţiuni care nu dau interes aşa mare competiţiilor de acest nivel. Mă încântă că au făcut cinci puncte în această grupă, dar niciunul dintre ei nu poate face pasul la echipa mare”, a declarat Iosif Rotariu, realitateasportiva.net

“Dacă jucau Man, Mihăilă şi Florinel Coman la tineret credeţi că mai făceam egal cu Olanda sau Germania? Noi încercând să jucăm ofensiv oferim adversarilor foarte multe spaţii. La noi mulţi dintre fotbalişti joacă numai atunci când au mingea.

Exclud că nu dau totul, dar atât pot. Noi îi supraevaluăm, dar campionatul României are un ritm scăzut. Dacă se maturizează jucătorii tineri şi acumulează experienţă atunci vom putea progresa“, a mai spus fostul jucător al naţionalei. 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania u21 

viewscnt
Articole similare