Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nick Foles, MVP-ul Super Bowl LII: "Sezonul nostru a fost despre puterea de a reveni şi de a face faţă tuturor obstacolelor"

Nick Foles, MVP-ul Super Bowl LII: "Sezonul nostru a fost despre puterea de a reveni şi de a face faţă tuturor obstacolelor"

NFL

Comentarii

Nick Foles (29 ani) a devenit primul jucător din istoria NFL care câştigă titlul de MVP într-un Super Bowl după ce începe sezonul din postura de rezervă. Foles a profitat la maximum de accidentarea titularului Carson Wentz şi a făcut spectacol în marea finală cu New England Patriots.

"Am avut în faţă o echipă grozavă. Am întâlnit cel mai bun quarterback şi unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile. Însă sezonul nostru a fost despre luptă, despre puterea de a reveni şi de a face faţă tuturor obstacolelor. 

Nu am apucat să vorbesc cu Tom, a fost agitaţie mare la final. Am avut emoţii, desigur. Nu ştiam la ce să mă aştept pentru că nu mai fusesem niciodată într-un Super Bowl. Nu există un meci mai mare. Cel mai important e că nimeni nu mi-a cerut să fiu Superman înainte de meci" - a spus Nick Foles. 

Philadelphia Eagles a câştigat pentru prima dată în istorie Super Bowl, după ce a învins, duminică, la Minneapolis, pe New England Patriots, cu 41-33 (22-12). Învingătorii au mai avut două finale ratate, în 1981 şi 2005. New England era deţinătoarea trofeului şi mai câştigase titlul de patru ori.

Afla mai multe despre: nick folesmvpphiladelphia eaglesnew england patriotsnfl 

viewscnt
Articole similare