Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Badea a sărit, din nou, în ajutorul lui Dinamo / Ce ordin a dat fostul conducător al „câinilor”

Nicolae Badea a sărit, din nou, în ajutorul lui Dinamo / Ce ordin a dat fostul conducător al „câinilor”

Superliga

Comentarii

Nicolae Badea, fostul conducător al lui Dinamo, a sărit din nou în ajutorul „câinilor” şi a dat ordin lui Marius Bacria, admnistratorul lui ACS FC Dinamo, sa ajute echipa la anumite treburi organizative.

Conform gsp.ro, Badea şi-a manifestat interesul pentru echipa din Ştefan cel Mare şi o ajută de la distanţă cu ce poate.

De data asta, fostul conducător al „câinilor”, a decis să se implice în diverse probleme legate de organizarea de partide oficiale şi competiţii.

Dinamo se află într-o situaţie financiară care pare fără scăpare, după ce Pablo Cortacero şi spaniolii pe care i-a adus în România au preluat clubul.

Cornel Dinu a răbufnit: "Ieşi afară, nu îţi e ruşine ce ai făcut cu echipa asta?"

Dinamoviştii tot aşteaptă banii şi mărirea de capital promise de acţionarul majoritar, Pablo Cortacero. În schimb, Cornel Dinu, fostul antrenor a lui Dinamo, a susţinut că spaniolul nu mai poate fi iertat, după lunile de coşmar trăite de "câini": „Ce se petrece la Dinamo e inimaginabil. Niciodată în istoria vreunei echipe nu s-a mai întâmplat aşa ceva.  De prin martie spun că se va alege praful cu băieţii ăştia. Dacă aş fi conducător la Dinamo şi ar veni mâine cu 20 de milioane de euro, l-aş da afară pe poartă. Ieşi afară, nu îţi e ruşine ce ai făcut cu echipa asta? El şi mai sunt şi alţii. Ceea ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimele luni de zile a fost o asociere în vederea comiterii de infracţiuni”.

Dinamo este pe locul 10 în Liga 1, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare