Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Badea rupe tăcerea despre plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo. "Puriul" muncea pentru club când a primit mesajul fatal pe telefon | EXCLUSIV

Nicolae Badea rupe tăcerea despre plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo. "Puriul" muncea pentru club când a primit mesajul fatal pe telefon | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic se afla în biroul lui Nicolae Badea atunci când a primit mesajul pe telefon prin care era anunţat că nu mai e antrenor la Dinamo Bucureşti.

Nicolae Badea, despre plecarea lui Mircea Rednic: "Nu am avut nicio contribuţie"

Dinamo suferă noi modificări în iarnă, după ce la începutul sezonului a intrat în insolvenţă. Înainte de noul an, Mircea Rednic a fost dat afară şi în locul său a fost adus Flavius Stoican, care va avea misiunea de a salva Dinamo Bucureşti de la retrogradare. 

Astfel, clubul s-a împărţit în două tabere. Fanii şi Nicolae Badea nu şi-ar fi dorit înlocuirea lui Mircea Rednic, în timp ce Iuliu Mureşan şi-a asumat schimbarea la nivel tehnic. 

PCH a transmis un mesaj în care şi-a arătat revolta, după schimbarea de antrenor. 

Nicolae Badea este implicat la Dinamo Bucureşti prin firma pe care o deţine, Computerland, care e sponsor până în vara anului 2022. Nicolae Badea este şi membru Elite în Programul DDB şi a militat pentru aducerea lui Mircea Rednic în "Ştefan cel Mare". 

Marţi, în ultima zi la Dinamo, Mircea Rednic muncea pentru club şi pregătea lotul pentru reluarea campionatului. Fostul antrenor era în biroul lui Nicolae Badea şi discuta despre transferurile pe care vrea să le facă la echipă. El a primit un mesaj pe telefon prin care a fost informat de decizia luată de administratorul special Iuliu Mureşan. 

La câteva ore de la anunţul oficial al "câinilor", Nicolae Badea a oferit o reacţie despre ce s-a întâmplat. 

"Nu am avut nicio contribuţie la decizia de azi!", a anunţat fostul acţionar pentru Telekom Sport. 

Singurii care se pot bucura de plecarea lui Mircea Rednic sunt jucătorii scoşi din planurile clubului. În iarnă, fostul principal plănuia o plecare în masă a jucătorilor, printre care şi nume importante. 

Dinamo Bucureşti nu a câştigat nici ultimul meci din 2021 şi a intrat în vacanţă cu grija retrogradării din Liga 1. Farul Constanţa a învins-o pe Dinamo cu 2-0, la Bucureşti, iar alb-roşii au rămas pe locul 15, cu doar 12 puncte acumulate după 21 de meciuri jucate. 

Afla mai multe despre: nicolae badeamircea rednicdinamo bucurestiflavius stoican 

viewscnt
Articole similare