Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Carnat este entuziasmat de transferul său la Rapid: ”Abia aştept să jucăm pe noul Giuleşti”

Nicolae Carnat este entuziasmat de transferul său la Rapid: ”Abia aştept să jucăm pe noul Giuleşti”

Rapid

Comentarii

Nicolae Carnat a fost împrumutat de Rapid de la CFR Cluj, iar acesta a oferit o primă reacţie în urma mutării sale.

Nicolae Carnat a semnat oficial cu Rapid sub formă de împrumut, de la CFR Cluj. Jucătorul crescut de Viitorul şi trecut pe la Wolverhampton şi Esbjerg s-a arătat mulţumit de transferul său şi a oferit un prim interviu pentru Rapid TV.

Fotbalistul de 23 de ani a dezvăluit că este încântat să semneze cu un club cu o semnificaţie istorică precum cea a Rapidului şi afirmat că este entuziasmat să înceapă treaba cu clubul giuleştean. Acesta va petrece un an la formaţia lui Miţă Iosif, în urma căruia, în teorie, ar trebui să revină la CFR.

Nicolae Carnat este entuziasmat de transferul său la Rapid

”Ei au venit cu oferta primii, au fost cei mai insistenţi şi pentru că îmi doresc să joc pentru un club ca Rapid, cu o aşa tradiţie şi istorie în spate... Sper să ajungem într-o poziţie cât mai favorabilă şi dacă se poate, un loc în play-off, de ce nu?

(n.r. Despre poziţia sa cea mai bună) Extremă sau în spatele atacantului, al doilea vârf. Abia aştept să jucăm pe noul Giuleşti. Am înţeles că la finalul anului sau anul viitor se va putea juca, dar îi aşteptăm şi pe Arena Naţională (n.r. pe fani), unde vom juca şi sperăm să vină în număr cât mai mare să ne încurajeze, avem nevoie de ei.

Îmi place să citesc, să mă delectez, să fac altfel de lucruri în afara fotbalului. Cred că am viteză şi forţă în regim de viteză şi tehnică. Forţa Rapid şi haideţi la stadion!”, a declarat Carnat.

Afla mai multe despre: rapidtransferuri rapidnicolae carnatcarnat rapid 

viewscnt
Articole similare