Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a anunţat momentul când va pleca de la FCSB: "Vorbim şi ne despărţim!". Îi contrazice pe Becali şi MM

Nicolae Dică a anunţat momentul când va pleca de la FCSB: "Vorbim şi ne despărţim!". Îi contrazice pe Becali şi MM

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul FCSB, a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Petrolul despre umilinţa cu Silkeborg (5-0, în Conference League) şi a anunţat că în momentul când patronul Gigi Becali nu va mai avea încredere în el, atunci va pleca de la echipă.

Dică e gata să plece de la FCSB dacă Gigi Becali nu mai are încredere în antrenorul pe care l-a numit în locul lui Toni Petrea. La conferinţa de presă, tehnicianul a fost tăios în legătură cu viitorul său pe banca FCSB şi a ţinut să-i contrazică pe Becali şi Mihai Stoica în privinţa strategiei de la partida cu Silkeborg din grupele Conference League.

Nicolae Dică a anunţat momentul când va pleca de la FCSB: "Vorbim şi ne despărţim!". Îi contrazice pe Becali şi MM

Antrenorul a ridicat tonul în momentul în care a fost întrebat despre declaraţia lui Gigi Becali, care a spus că el a decis ca FCSB să joace cu rezervele în Danemarca.

„Este o declaraţia a patronului... Când am venit aici am spus că vreau să joc cu aceiaşi jucători din 3 în 3 zile. Am făcut-o. În momentul când am văzut că avem probleme, am avut o discuţie cu patronul în care i-am spus că ar fi bine să schimbăm şi să nu jucăm cu aceiaşi jucători din 3 în 3 zile. Asta am făcut şi aţi văzut ce a urmat. Asta a fost discuţia.

Dacă vouă vi s-a spus că aşa s-a decis, eu vă spun cum a fost discuţia. Eu trebuie să comunic cu patronul. Este clar. V-am spus ce am discutat, îi spun părerea mea... Voi credeţi ce vreţi voi. V-am spus discuţia, v-am spus la ce concluzie am ajuns. Ne-am făcut o părere despre jucători, a încercat să mă încurajeze.

Tactica nu e falimentară. S-a intrat în grupe, s-au câştigat nişte bani. Eu mă bucur că sunt criticat în grupele Conference League, nu sunt criticat în preliminarii. E o performanţă”, a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă. 

"Când patronul nu mai are încredere în mine, vorbim şi ne despărţim prieteneşte. Am venit cu ambiţia de a intra în grupe. Şi am reuşit", a mai spus Nicolae Dică.

Mihai Stoica a anunţat că decizia de a lăsa jucătorii importanţi acasă, la meciul cu Silkeborg, nu i-a aparţinut lui Nicolae Dică

Managerul general al FCSB a spus că decizia de a alcătui lotul pentru partida cu danezii nu i-a aparţinut lui Nicolae Dică, semn că principalul ar fi dorit să abordeze partida la victorie, cu prima linie, cea care e folosită în Superligă.

"Cred că nu există cineva care nu aibă o parte mică de vină mică dintre cei care sunt lângă echipă. Găseşti merite oricui atunci când se fac performanţe.

Meciul ăsta a fost între echipa noastră de rezerve şi Silkeborg. Ideea nu i-a aparţinut (n.r. - lui Dică), nu are nicio legătură cu traseul lui Dică la noi. Decizia nu i-a aparţinut lui Dică", a susţinut Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Apoi, MM Stoica a aflat, în emisiune, că Gigi Becali a anunţat că returul cu Silkeborg va fi abordat cu titularii de FCSB, contrar celor anunţate pentru partidele din grupa de Conference League: "Atunci înseamnă că va modifica strategia", a mai spus expertul Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbgigi becalicontrazicere 

viewscnt
Articole similare