Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a dat verdictul după eliminarea lui Şumudică din Champions League! ”Chiar dacă voiau, era foarte greu să le pună probleme celor de la Young Boys!” EXCLUSIV

Nicolae Dică a dat verdictul după eliminarea lui Şumudică din Champions League! ”Chiar dacă voiau, era foarte greu să le pună probleme celor de la Young Boys!” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învisă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), de Young Boys Berna, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. După 1-1 în tur, campioana României părăseşte competiţie regină a fotbalului european şi va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu Steaua Roşie Belgrad.

În Elveţia, Păun a fost eliminat, în minutul 63, după două cartonaşe galbene, primul primit pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului şi al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul arbitrului. Au marcat: Siebatcheu '23, '42, Ngamaleu '25 / Omrani '4. Meciurile din play-off-ul Ligii Europa vor avea loc la 19 august, la Belgrad, şi la 26 august, la Cluj-Napoca. Young Boys Berna va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros.

Nicolae Dică a fost invitat special la emisiunea Sport Report, de pe Telekomsport 1 şi a vorbit despre eliminarea CFR-ului din Champions League. Fostul internaţional susţine că ardelenii nu le puteau pune probleme mari celor de la Young Boys Berna.

”CFR Cluj a început ambele jocuri foarte bine. Şi aseară, începutul lor de joc a fost foarte bun, aveam speranţe că pot reuşi un meci foarte bun şi că se pot califica în playo-ff. Din păcate, au făcut acelaşi lucru pe care l-au făcut şi la Cluj, acel pas înapoi. Elveţienii au jucători de calitate, iar CFR nu a mai putut ţine ritmul bun. 

”Chiar dacă voiau, era foarte greu să le pună probleme celor de la Young Boys!”

Aseară, chiar dacă voiau, era foarte greu să le pună probleme celor de la Young Boys. Aveam aşteptări mari de la acest joc, şi nu doar eu, cu toţii cred că aveam. Declaraţiile lui Şumi înainte de joc, mă aşteptam la acest pressing sus, să încerce să le pună mai multe probleme celor din Elveţia, dar nu au reuşit acest lucru. Într-adevăr, Young Boys este o echipă bună, care te poate domina şi chiar dacă tu vrei să ataci, nu poţi să ataci... dar mă aşteptam la mai mult de la CFR. Diferenţa a fost prea mare, mai ales că nu vorbim despre o echipă din Italia, Spania sau Anglia, adică dintr-un campionat foarte puternic”, a spus Dică, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: cfr-şumudică-champions league-dică 

viewscnt
Articole similare