Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a dezvăluit ce îl îngrijorează după remiza cu Hermannstadt + Cum justifică schimbările de la pauză

Nicolae Dică a dezvăluit ce îl îngrijorează după remiza cu Hermannstadt + Cum justifică schimbările de la pauză

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a terminat la egalitate pe teren propriu, duminică, cu formaţia FC Hermannstadt, scor 2-2, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Meciul a început cu un protest al jucătorilor, fotbaliştii echipei FC Hermannstadt fiind neplătiţi de câteva luni.

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Butean, în minutul 21. FCSB a egalat prin Dawa, şut spectaculos din careu, în minutul 34. Sibienii au preluat conducerea prin golul lui Paraschiv, care a înscris cu o lovitură de cap. Edjouma a egalat în minutul 90+1.

Nicolae Dică a vorbit despre remiza de azi de pe Arena Naţională.

”Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă aşteptam. Imediat după jocul din Conference League le-am zis să uite şi să se concentreze pe campionat. Am întâlnit un adversar care a început bine campionatul. Voiam să fac în minutul 30 schimbări, la pauză trebuia să schimb 7-8. Nu puteam probleme pe faza ofensivă, nu făceam nimic. Din păcate nici a doua nu am făcut un meci bun. Are importanţă cine marchează? Problema noastră e că primim goluri foarte uşor.

(n.r. despre Dawa) Nu fac acum o analiză a unui jucător! Nimeni nu a avut agresivitatea aia pe care o aveam noi de când am venit eu. De asta nu am reuşit să câştigăm. Trebuie să dea mai mult.

(n.r. despre Tavi Popescu) Este un jucător care pe faza defensivă a făcut multe, pe faza ofensivă nu are ce ne aşteptăm noi, dar este un jucător tânăr de perspectivă, trebuie să avem răbdare cu el. Jucătorii tineri nu sunt constanţi, eu îl susţin. Avem nevoie de Compagno, a făcut lucruri bune acolo şi sa sperăm că o să adapteze şi aici”, a declarat Nicolae Dică. 

Echipele care au evoluat: 

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Boboc – Dulca (Oct. Popescu 46’), Oaidă (Edjouma 46’) - Raţă (Cordea 46’), Olaru, Muşi (Radaslavescu 66’) - B. Rusu (Miculescu 46’). Antrenor: Nicolae Dică

FC HERMANNSTADT: Muţiu - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - S. Mino (Răuţă 86’) , Biceanu - P. Petrescu (Balaure 68’), Baba Alhassan (Năstăsie 68’), Oroian (C. Popescu 86’) - G. Paraschiv (Buhăcianu 72’). Antrenor: Marius Măldărăşanu

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dică 

viewscnt
Articole similare